Horoscop zilnic 18 aprilie 2017. Berbecii au vacanta prelungita, iar Fecioarele primesc o veste buna 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 18 aprilie 2017.


BERBEC

Desi sarbatorile s-au sfarsit, tu inca profiti de putinul timp liber pe care-l ai ca sa-l petreci alaturi de cei dragi. Bucura-te de aceasta zi, pentru ca saptamana viitoare se anunta o perioada aglomerata, in special in viata profesionala.

TAUR

Taurii nu duc lipsa de ambitie si de vointa de lucru. In cursul zilei este posibil sa ai anumite presimtiri legate de viata profesioanala, insa carora n-ar trebui sa le dai curs, datorita muncii exceptionale pe care o depui la job.

GEMENI

Astazi cei din jurul tau isi vor arata recunostinta fata de tine, datorita ajutorului pe care l-ai acordat in ultimele zile. Astfel, increderea de sine va creste din ce in ce mai mult, iar relatiile cu ceilalti vor deveni din ce in ce mai stranse.

RAC

Esti foarte motivat sa indeplinesti tot ceea ce ti-ai propus. Cu toate acestea, nu incerca sa te izolezi de ceilalti si sa te afunzi in munca.

LEU

Nativii Leu, contrar asteptarilor, asculta de toate sfaturile care li se ofera, iar acest lucru nu face decat sa-i ajute in deciziile pe care le vor lua. Spre sfarsitul zilei se anunta o vizita surpriza din partea persoanei iubite, de care ar trebui sa profite din plin.

FECIOARA

Ca si Taurii, vei avea o zi foarte productiva, iar eforturile tale depuse pana acum vor fi apreciate pe masura de catre superiori. Insa, cu totii stim ca ce e prea mult strica, asa ca, acorda-ti cateva momente de relaxare si fa-ti timp si pentru tine.

BALANTA

Toti prietenii tai stiu ca esti o persoana de incredere si pe care se pot baza. Se poate ca unii dintre ei sa aiba astazi nevoie de sprijinul tau, pe care tu il vei oferi neconditionat. 

SCORPION

Monotonia ti-a ajuns pana peste cap, asa ca te-ai hotarat ca diseara sa-ti aduni gasca de prieteni si sa va distrati ca in vremurile bune. O sa aveti parte de o petrecere pe cinste, unde veti depana amintiri pana dimineata.

SAGETATOR

Nativii Sagetator se vor bucura de respect din partea celor din jur, fiind adevarati lideri, in special la serviciu. Sfatul nostru este sa-ti continui activitatile in acelasi ritm ca si pana acum, pentru ca se pare ca acesta este modul de lucru care te avantajeaza si caracterizeaza cel mai bine.

CAPRICORN

Nu te mai preocupa de parerile pe care le au cei din jurul tau. Asta nu face decat sa-ti scada increderea in tine. Relatiile cu colegii de munca sunt foarte productive, iar grijile pe care ti le faci sunt in van. Ba chiar, e posibil sa legi noi prietenii cu persoane la care nu te-ai fi asteptat.

VARSATOR

Datorita configuratiei astrale sunteti foarte dedicate unei anumite cauze si veti incerca sa faceti orice ca lucrurile sa iasa conform planului. Nici nu ne asteptam la alta atitudine, avand in vedere ca Varsatorii sunt perfectionistii zodiacului.

PESTI

Ar trebui sa iei in considerare o intalnire cu un prieten drag, pe care nu l-ai mai vazut de ceva timp. Desi nu-ti suna bine la inceput, ai putea sa profiti de timpul petrecut cu el ca sa te mai detasezi din stresul de la munca. Ai sa vezi ca pana la urma n-o sa va mai puteti opri din povestit.

related posts

Modifică setările cookies