Horoscop zilnic 18 august 2017. Varsatorii se implica in proiecte noi, iar Balantele primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul 18 august 2017:


BERBEC

Simti ca ai o opinie care nu iti este respectata si astazi, mai mult decat oricand, simti nevoie sa iti aperi parerile. Ai grija sa nu devii agresiva, pentru ca vrei ca ceilalti sa iti acorde timp suficient pentru a si intelege ceea ce incerci sa le transmiti.

TAUR

Vei primi multe provocari de la cei din jurul tau, insa trebuie sa stii sa le dai din calea ta. Chiar daca ceilalti au un conflict pe punctul de a incepe, tine doar de tine cat de tare vrei sa te implici si cat de mult lasi asta sa te afecteze.

GEMENI

Ai o stare foarte buna si un chef teribil de a te intalni cu prietenii, asa ca organizezi o iesir ein oras, fie ea si una linista, ca de cursul saptamanii. Nu ti-a mai stat de mult timp mintea la asta, dar astazi pari pusa pe recuperat.

RAC

Cineva apropiat te cam impinge de la spate in luarea unei decizii. Stim ca nu iti place deloc sa hotarasti lucruri ce ii privesc si pe altii, dar este timpul sa pui piciorul in prag, sa iti asculti sfatuitorul si sa faci o alegere. Este o zi a deciziilor, pentru Raci. 

LEU

Ai o vointa de fier, iar asta te ajuta sa nu dai inapoi niciodata de la responsbilitatile pe care ti le asumi. Astazi simti ca esti presata sa te retragi dintr-un proiect pe care il ai, fie la munca sau acasa, insa vei face tot posibilul ca asta sa nu se intample.

FECIOARA

Este o zi perfecta pentru a te ocupa de familie si camin, iar tu stii asta si vei dedica timp acestor lucruri. Ai facut, in trecut, o promisiune, asa ca astazi o indeplinesti si le pregatesti o surpriza celor dragi. Stai linistita, va iesi mai bine decat crezi. 

BALANTA

Primesti o suma de bani d ela care iti luasei gandul. Fie ai imprumutat o persoana in care nu aveai o incredere extraordinara, fie primesti prima de la serviciu, in orice caz, vestea te bucura peste masura si chiar poti incepe sa iti faci planuri noi de vacanta, oricat de scurta ar fi ea.

SCORPION

Ziua incepe intr-o nota destul de calma, in ceea ce te priveste, iar singurul moment mai agitat este cel in care te implici ntr-o discutie contradictorie cu un coleg. Chiar si asa, nu se intampla nimic iesit din comun sau care sa te supere in vreun fel, iar tu ai una dintre cele mai calme zile ale tuturor nativilor.

SAGETATOR

Lucrurile pe care le ai de facut astazi nu prea par sa se lege intre ele, iar asta iti da batai de cap. Nu este nimic rau in a cere explicatii, asa ca, daca poti renuntat un pic la orgoliu, fa asta. Cu siguranta te va ajuta! 

CAPRICORN

Poti parea agresiva in fata unor persoane care nu au in plan sa iti ierte o astfel de atitudine prea usor. Este nevoie sa faci o diferenta clara intre prietenii apropiati si cei care iti sunt doar cunostinte si sa realizezi ca nu toata lumea poate si de acord cu tine intotdeauna.  

VARSATOR

Esti invitata sa participi la evenimente si poate chiar sa ajuti la organizarea lor, iar pentru ca tu adori un proiect provocator, nu vei refuza. O pe placul tau, fie si numai din acest motiv. 

PESTI

Se nasc tot felul de situatii tensionate in jurul tau, astazi, desi nu poti spune ca faci ceva gresit. Exista sansa ca exact asa sa fie, iar tensiunea sa apartina celor din jurul tau. Invata sa te detasezi de tot ceea ce se intampla in jur, pentru ca indiferent de gradul de implicare, te afecteaza. 

related posts

Modifică setările cookies