Horoscop zilnic 18 decembrie 2017. Racii primesc noi responsabilitati, vezi ce se intampla cu Sagetatorii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 18 decembrie 2017.


BERBEC

Iei legatura cu o persoana din trecutul tau, care te face sa ai ceva emotii. Nu stii exact cum sa reactionezi, insa per total te vei bucura de faptul ca astazi iti poti lamuri cateva lucruri care pareau neterminate. 

TAUR 

Ai o zi cat se poate de relaxata si relaxanta, in care orice problema ar aparea, pare ca te ocoleste cu succes. Profita de timpul pe care il ai si petrece timp in compania cuiva drag sau intr-un cerc de prieteni care iti duc dorul.

GEMENI 

Esti pusa pe planificat si decis, asa ca ziua aceasta nu se incheie fara sa pui la punct cateva lucruri care te agasau pana acum. Nu vrei sa te ocupi cu nimic altceva si esti hotarata sa stii dinainte ceea ce ai de facut in urmatoarea perioada.

RAC

Incepi saptamana in forta, pentru ca ti se dau noi responsabilitati la locul de munca, de la care nu te poti eschiva sub nici o forma. Incearca sa nu te arati complet deranjata de asta, pentru ca nu va da bine in fata superiorilor tai.

LEU 

Cineva drag iti cauta compania astazi, iar tu, desi la inceput esti reticenta, te vei bucura de asta cu adevarat. Vei apuca sa te si odihnesti, in timp ce stai de vorba cu o persoana pe care nu o vezi prea des. 

FECIOARA

Te simti dezamagita de cineva drag si tinzi sa te porti de parca nu ai avea incredere in nimeni. Cei din jurul tau nu iti inteleg complet atitudinea si ar fi bine sa ai grija sa nu indepartezi de tine unele persoane.

BALANTA

Balantele au inceput sa petreaca tot timpul in interesul celor dragi. Fie esti pusa pe cumparat cadouri, fie te dedici complet cuiva apropiat, care are nevoie de ajutorul tau. Cert este ca nici nu iti mai ramane prea mult timp si pentru tine.

SCORPION

Esti pusa in situatia de a media un conflict care are loc la locul de munca. Trebuie sa tii cont de faptul ca la serviciu nu este indicat sa tii partea nimanui, chiar daca tinzi sa fii sau nu de acord cu ceea ce se intampla.

SAGETATOR

Ziua aceasta iti va da o multime de batai de cap. In special pentru ca nu te poti concentra deloc la ceea ce ai de facut la serviciu si te vezi nevoita sa repeti unele lucruri, pana devii multumita de rezultate.

CAPRICORN 

Ai nevoie doar de putin noroc, pentru ca aceasta zi sa fie una buna pentru tine. Nu stai foarte bine la capitolul finante, iar o suma de bani in plus ti-ar fi cu adevarat de ajutor. Esti in asteptarea unei prima sau a unui bonus, asa ca sunt sanse sa ti se indeplineasca dorinta.

VARSATOR

Te incearca niste sentimente de gelozie sau posesivitate, pe care partenerul de viata nu va sti cum sa le trateze. Un lucru este clar, daca exagerezi vei ajunge chiar sa il dezamagesti sau sa il sperii, ceea ce nu este deloc in interesul tau.

PESTI  

Ai nevoie de prieteni in jurul tau, pentru ca ai o perioada ceva mai dificila, din punct de vedere sentimental. Ai tot felul de nemultumiri, pe toate planurile, iar compania unor persoane la care tii si care tin, la randul lor, la tine, te va ajuta.

related posts

Modifică setările cookies