Horoscop zilnic 18 februarie 2016. Berbecii au probleme in dragoste, iar Varsatorii refuza sa socializeze


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 18 februarie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

Problemele in dragoste iti afecteaza si prestatia de la serviciu, iar lucrul acesta este remarcat si de superiori. Incearca sa separi viata sentimentala de cea profesionala, daca nu vrei sa ai probleme si la job.

TAUR

Nimic nu te mai multumeste in ultima perioada si esti din ce in ce mai irascibila. Lucrul acesta iti creeaza neplaceri atat in relatia cu partenerul, cat si la job, acolo unde colegii nu mai sunt dispusi sa iti tolereze aceasta atitudine neprietenoasa.

GEMENI

Situatia financiara nu este una prea grozava, iar lucrul acesta te demoralizeaza, mai ales ca ai si tendinta de a exagera din acest punct de vedere. Incearca sa nu cheltuiesti astazi mai mult decat este cazul si nu vei suferi prea tare.

RAC

Astazi nimic nu pare sa iti strice buna dispozitie. In ciuda unor mici obstacole in prima parte a zilei, tot ce iti propui reusesti sa duci la bun sfarsit. Reusesti sa te organizezi excelent si dai dovada de un excelent spirit de observatie.

LEU

Ai parte de o provocare la job, insa lucrul asta te ambitioneaza si mai tare. Vrei sa dovedesti ca nimic nu iti poate sta in cale si atunci cand iti propui sa realizezi ceva, nu te dai batuta.

FECIOARA

Te deranjeaza atitudinea carcotasa a unor colegi, care nu fac decat sa "caute nod in papura". Oricat de mult ai munci, nu reusesti sa ii impresionezi si mereu au de comentat cate ceva. Cea mai buna solutie ar fi sa nu mai tii cont de parerile lor.

BALANTA

Esti impresionata de atitudinea partenerului, care te surprinde placut cu gesturile sale tandre si declaratiile de iubire sincere. Te simti in al noualea cer si ai vrea ca aceasta stare de bine sa dureze la nesfarsit.

SCORPION

Esti atrasa de un barbat ale carui intentii iti sunt inca neclare. Desi intr-o zi iti da senzatia ca te place, in alta te trateaza cu indiferenta. Ai vrea sa ii dai de inteles ca il placi, insa te temi de un refuz.

SAGETATOR

Este o zi tensionata, in care trebuie sa iei cateva decizii importante. "Povara" care a cazut pe umerii tai te face morocanoasa si, pana nu iei o hotarare, esti intr-o continua stare de nervozitate.

CAPRICORN

Relatia cu partenerul este din ce in ce mai tensionata si nu mai ajungeti deloc la un punct comun. Desi uneori iti doresti sa spui stop, iti dai seama ca tii la el prea mult ca sa renunti.

VARSATOR

Nu esti deloc sociabila astazi, iar lucrul acesta ii face pe multi sa te evite. Atitudinea ta ostila ii descurajeaza si pe cei care ar vrea sa te abordeze, asa ca nu te mira ca iti vei petrece ziua mai mult singura.

PESTI

Primesti o veste total neasteptata, care iti da toate planurile peste cap. Incerci sa te reorganizezi, insa va trebui sa anulezi mai multe lucruri pe care ti le propusesei pentru ziua de azi.

related posts

Modifică setările cookies