Horoscop zilnic 18 februarie 2017. Berbecii au o discutie importanta, iar Sagetatorii au o zi incitanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 18 februarie 2017.


BERBEC

Daca incepi o discutie importanta incearca sa o duci pana la capat, desi nu esti pregatita mental pentru multe lucruri care urmeaza sa se intample. Cel mai bine este sa te adaptezi cat mai usor situatiei si sa incerci sa faci fata unor provocari. 

TAUR

Esti cam agitata si asta se va vedea si in ceea ce faci. Este posibil ca unele lucruri sa nu iti iasa exact cum ai fi vrut si de aceea te vei grabi sa faci reprosuri oamenilor de langa tine.

GEMENI

Exista o anumita presiune asupra ta si incepi sa o simti din ce in ce mai acut. Incearca sa te organizezi ceva mai bine si sa nu pierzi oportunitatile care ti se ivesc. Nu incerca sa provoci anumite certuri, pentru ca esti predispusa la confruntari.

RAC

Vei fi astazi acea persoana optimista si plina de bunavointa pe care toata lumea o apreciaza. Integritatea ta este cea care te va salva astazi de la o situatie fara iesire. E posibil ca un secret sa iasa la iveala.

LEU

E posibil ca o propunere interesanta sa vi se iveasca azi, dar nu este bine sa spuneti da din prima. Incercati sa va sfatuiti si cu persoanele apropiate pana a lua o decizie si chiar sa o lasati pe saptamana viitoare. Incercati sa dati atentie planului financiar. 

FECIOARA

Nu prea reusesti sa te faci inteleasa de oamenii din jurul tau, dar asta nu inseamna ca trebuie sa incerci sa iti convingi colegii, prietenii ca numai tu ai dreptate. In acelasi timp esti extrem de agitata cu o problema personala si daca vei alerga dupa doi iepuri nu vei prinde niciunul. 

BALANTA

Ar trebui sa acorzi putina atentie starii de sanatate. Chiar daca nu este inca vorba de ceva grav, sunt probleme care se pot acutiza. Intr-o problema personala cere sfatul prietenilor pentru ca esti intr-o stare de confuzie care iti poate afecta decizia.

SCORPION

Ai foarte multe idei si esti extrem de creativa azi. De aceea e bine sa profiti de unele oportunitati care ti se ivesc pentru a-ti expune ideile. Totusi nu te inhama si la executia ideilor tale pentru ca nu stai inca bine la nivelul organizatoric. 

SAGETATOR

Azi e o zi incitanta, plina de provocari, mai ales pentru tine. Incepi sa vezi cum dau roade diverse planuri ale tale si asta iti va da aripi. Important este faptul ca ar trebui sa incepi sa te relaxezi un pic si sa nu-ti mai bati capul cu problemele financiare. 

CAPRICORN

Nu face cheltuieli nesabuite si nu te angaja sa platesti sume mari doar pentru ca ai senzatia ca banii nu sunt o problema pentru tine. E posibil sa nu realizezi ca ai o problema decat atunci cand va fi prea tarziu. Acorzi mai multa atentie carierei decat partenerului si de aici vor fi ceva discutii.

VARSATOR

Se pare ca este o provocare pentru tine incercarea de a te relaxa in acest week-end. Vei fi extrem de solicitata atat de familie cat si de prieteni. Incearca totusi sa-ti menajezi resursele pentru ca bunele tale intentii nu vor fi intotdeauna privite cu ingaduinta. Nu te baga in lucruri care nu te privesc.

PESTI

Se pare ca vei achizitiona un bun pe care ti-l doresti de multa vreme sau e timpul sa incepi sa cauti ceea ce iti doresti. Un mic tur al magazinelor te va lamuri. Totusi nu incerca sa iti depasesti bugetul pentru ca acum poti negocia practic orice. 

related posts

Modifică setările cookies