Horoscop zilnic 18 februarie 2018. Racii sunt in centrul atentiei. Vezi ce se intampla cu Pestii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 18 februarie 2018.


BERBEC  

Incepi o poveste de dragoste cu o persoana care te face sa te simti cea mai frumoasa si dorita femeie din lume. Totusi, povestea voastra este ua complicata si preferi sa o tii ascunsa.

TAUR

Incerci sa ii acorzi partenerului mai multa atentie si planuiesti o mica escapada la munte, undeva unde sa fiti doar voi doi si sa aveti parte de intimitate. Momentele acestea vor suda relatia dintre voi.

GEMENI 

Trebuie sa porti o discutie importanta cu o persoana draga si este indicat sa iti faci curaj sis a o porti fata in fata, nu prin sms-uri sau la telefon. Chiar daca iti este frica sa dai ochii cu persoana respectiva, este spre binele tau sa faci asta.

RAC 

Iei parte la o petrecere si reusesti sa atragi atentia tuturor asupra ta. Chiar daca esti magulita, fii atenta la reactiile partenerului tau, care mai mult ca sigur va fi cuprins de gelozie. Nu-l neglija.

LEU  

Petreci o zi relaxanta, pe gustul tau. Incepi o carte noua, urmaresti un episod nou din serialul preferat si te rasfeti cu ceva bun de mancare. Spre seara ti se alatura si cativa prieteni si stati la povesti.

FECIOARA

Un prieten iti cere ajutorul si, din pacate, nu ai dispozitia necesara pentru a-i asculta dramele. Nu te simti in stare sa ii dai sfaturi pentru ca nici moralul tau nu este ridicat. Spune-i asta intr-un mod diplomat, astfel incat sa nu ajungeti s ava certati pentru ca nu ii esti alaturi.

BALANTA

Faci o scurta calatorie pe care nu ti-o doreai neaparat, dar se va dovedi a fi cea mai buna alegere pentru ca vei cunoaste o persoana de care te vei indragosti la prima vedere. Ai grija sa nu fie doar un foc de paie.

SCORPION

Astazi esti predispusa la accidente, asa ca va trebui sa fii mult mai atenta la tot ce se intampla in jurul tau. Fii precauta pentru a evita o intamplare neplacuta sau, si mai bine, incearca sa nu te indepartezi prea mult de casa.

SAGETATOR

Petreci o zi minunata in compania persoanei iubite, care nu inceteaza sa te surprinda cu gesturi romantice. Nimeni nu mai conteaza astazi, decat void oi, asa ca refuzati orice invitatie venita din partea prietenilor si ramaneti in intimitatea propriului camin.

CAPRICORN 

Reapare in viata ta un vechi prieten si flacara iubirii se va aprinde din nou cu o intensitate la care nu te asteptai. Incearca sa iti tii sentimentele in frau pentru a nu repeta greselile din trecut.

VARSATOR

Ai mai multa grija in privinta prietenilor tai pentru ca nu toti au intentii bune. Ba din contra, descoperi ca cineva in care ai avut incredere are de fapt doua fete si te barfeste pe la spate.

PESTI 

Astazi primesti o veste care reuseste sa te tulbure si care te face sa te gandesti ca lumea in care traim este nedreapta. Moralul tau este la pamant, dar prietenii vor avea grija ca starea ta sa se imbunatateasca.

related posts

Modifică setările cookies