Horoscop zilnic 18 ianuarie 2018. Fecioarele au parte de schimbari in viata sentimentala, vezi ce se intampla cu Leii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste tot horoscopul pentru 18 ianuarie 2018.


BERBEC

Vrei sa faci ordine intr-un anumit aspect al vietii tale sentimentale. Nu stii inca sigur daca esti pregatita de o schimbare majora, insa incepi sa faca cateva planuri de viitor, pentru a ajunge la relatia pe care ti-o doresti.

TAUR

Se anunta o zi destul de tensionata la birou. Ai grija cat de impulsiva devii de fata cu colegii, pentru ca nu iti vor uita prea usor o scena nervoasa pe care o vad atat de rar la tine.

GEMENI

Vei intampina cateva schimbari la locul de munca. Se intrevad proiecte noi, pe care nu esti insa foarte sigura ca ti le mai poti insusi. Ai grija cum iti exprimi dorintele, pentru a nu parea comoda sau delasatoare.

RAC

Esti gata sa treci peste orice fel de obstacol pentru a-ti impune parerea, atunci cand crezi cu adevarat in ea. Asta se intampla si astazi, cand un conflict sta pe cale sa izbucneasca, iar tu trebuie sa faci fata cu brio tensiunii acumulate.

LEU

Astazi esti nevoita sa dai dovada de cumpatare si sa nu te aventurezi in cheltuieli neprevazute. Banii pe care tinzi sa ii cheltuiesti astazi iti vor fi de mare ajutor in zilele imediat urmatoare, daca reusesti sa te abtii de la achizitii.

FECIOARA

Dupa o perioada in care lucrurile nu au mers in directia dorita de tine, astazi partenerul de viata face o miscare care te impresioneaza. Nu vrei insa sa te obisnuiesti cu asta, pentru ca iti este teama ca este doar un gest de moment, asa ca iti stapanesti emotiile.

BALANTA

Ai o zi agitata, in care pur si simplu nu poti sta locului. Asa se face ca reusesti sa iei un avant la serviciu si sa inaintezi cu proiecte despre care credeai ca iti vor lua o vesnicie.

SCORPION

Esti in cautarea unui echilibru si asta incepe chiar de astazi. Incepi ziua devreme si faci tot posibilul sa urmezi un plan, pentru a rezolva tot ceea e ai de facut. Urmeaza doar sa tragi concluziile, la finalul zilei.

SAGETATOR

Astazi esti pusa in situatia de a munci din greu pentru ceva ce iti doresti foarte tare, insa asta nu face decat ca satisfactia sa fie si mai are, atunci cand reusesti sa iti indeplinesti dorintele. Sunt sanse mari ca aceasta zi sa fie una dintre acele zile bune, in care norocul este de partea ta.

CAPRICORN

Iti doresti foarte tare sa fii in deplin control, la job, iar daca asta nu este posibil, te vei indrepta spre o ocupatie individuala. Astazi te gandesti mai mult decat oricand sa renunti la ceea ce faci acum si sa pornesti in cautarea vreunei aventuri care sa iti ofere ceea ce visezi.

VARSATOR

Ai o zi cat se poate de interesanta, din punct de vedere sentimental. Ti se pregateste o surpriza sau afli ceva nou despre partenerul de viata, insa nimic ingrijorator sau deranjant in orice fel.

PESTI

Te poti regasi intr-o situatie neplacuta, astazi, care te face sa iti pierzi increderea intr-una sau mai multe persoane din jurul tau, pe care credeai ca te poti baza. Sentimentala din fire, asta te va afecta intreaga zi.

related posts

Modifică setările cookies