Horoscop zilnic 18 iulie 2017. Taurii au mici momente tensionate, iar Varsatorii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 18 iulie 2017.


Berbec

Datorita actiunilor bine gandite pe care le-ai controlat in ultima vreme, dar si a sarcinilor indeplinite intocmai, astazi apar rezultatele. Respecta-ti cu strictete planul de lucru, fara sa sari incontinuu de la un lucru la altul, de parca nu ai sti pe care sa-l termini prima data.

Taur

Momentele tandre vor alterna astazi cu unele mici tensiuni, dar relatia ta cu partenerul nu se afla in niciun pericol. Totusi ar trebui sa-i acorzi mai multa atentie si sa ai mai multa grija de el, nu sa-l tratezi cu indiferenta.

Gemeni

O veche pasiune se poate reaprinde astazi si iti poate intoarce viata pe dos. Daca un astfel de eveniment va avea loc, vei fi suparata si indispusa, dar cu toate astea, nu iti vei exprima sentimentele fata de cei din jurul tau.

Rac

Astazi realizezi ca nu poti sa te multumesti cu salariul primit de la serviciu, pentru ca nu te ajuta sa iti acoperi toate cheltuielile, asa ca iei decizia de a initia un proiect ce-ti va completa veniturile in perioada urmatoare.

Leu

Aceasta zi te poate indemna la visare excesiva, iluzii si deziluzii si este posibil sa te afli intr-un climat favorabil infidelitatii, inselaciunii si, poate inainte tuturor, imposibilitatii de concentrare. Incearca sa-ti revii si sa profiti de lucrurile bune care ti se intampla.

Facioara

Este o zi perfecta pentru a-ti pune in valoare personalitatea si sarmul cu care iti amuzi intotdeauna prietenii. Proiectul de care te ocupi in a doua parte a zilei iti va aduce multe satisfactii pe plan profesional si nu numai. Ocupa-te cu seriozitate de el!

Balanta

Este momentul sa profiti de numeroasele oportunitati financiare care iti vor fi la indemana astazi. In plus, itrebuie sa-ti faci curaj sa reiei contactul cu acea persoana draga tie, cu care nu ai mai vorbit de foarte mult timp si careia ii simti cu adevarat lipsa.

Scorpion

Este ziua ideala pentru a-ti arata afectiunea pentru cei dragi. Trateaza-ti partenerul cu multa dragostea si fa-l sa se simta iubit, pentru ca merita. Suna-ti prietenii si discuta cu ei asa cum faceai odata. Spre seara iesi in oras cu familia si ofera-le toata atentia ta.

Sagetator

Astazi nu conteaza exteriorul, ci doar caracterul omului din fata ta. Ca niciodata, esti impresionata de sentimentele acestuia si nu mai judeci omul dupa aparente, ci dupa vorbe si fapte. Esti interesata de familia si prietenii tai si faci tot posibilul sa iei legatura cu fiecare dintre ei.

Capricorn

Viata ta sentimentala nu se va schimba prea mult. Daca ai o relatie, vei avea parte de fericire simpla, dar autentica. Daca esti singura, aceasta zi poate reprezenta de fapt punctul de plecare al unei perioade favorabile intalnirilor amoroase.

Varsator

Primesti o veste minunata si nu-ti mai incapi in piele de fericire. Desi ar fi bine sa o pastrezi doar pentru tine la acest moment, totusi bucuria pe care o resimti te indeamna sa povestesti tuturor ce ti se intampla. Din fericire, acestia te sustin si se bucura pentru tine.

Pesti

Ai parte de o perioada linistita in ceea ce priveste viata sentimentala. Daca ai deja o relatie, legatura cu partenerul tau va sta sub semnul bunastarii si sensibilitatii, iar dovezile de iubire si respect nu vor intarzia sa apara.

related posts

Modifică setările cookies