Horoscop zilnic 18 iunie 2017. Taurii isi fac planuri de vacanta, iar Leii pot afla ceva care ii va uimi


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 18 iunie 2017.


BERBEC

Nu-ti planifica foarte multe lucruri de facut pentru ziua de astazi. Poti primi o vizita neasteptata din partea unor prieteni pe care nu i-ai mai vazut de foarte mult timp, asa ca lipsa de planuri iti va prinde bine.

TAUR

Esti pe punctul de a pleca intr-o excursie cu familia sau cu prietenii. In orice caz, ai planuri mari pentru acest weekend. Asta iti va prinde foarte bine, pentru ca te vei relaxa si vei da uitarii majoritatea problemelor pe care le ai.

GEMENI

Pentru majoritatea celor din jurul tau, astazi este zi de weekend, dar pentru tine este zi de munca. Nu lasa, totusi, ca acesta zi frumoasa sa treaca pe langa tine si incearca sa pleci de la serviciu un pic mai devreme sau sa inchei ceea ce faci la timp pentru a petrece putin timp cu cei dragi.

RAC

Pregateste-te pentru o zi interesanta din punct de vedere familiar. Poate ca i-ai neglijat un pic, in ultima perioada, din cauza programului foarte incarcat, dar acum este timpul sa recuperezi si ce alta zi mai potrivita ca de cea astazi?

LEU

Este timpul sa abandonezi, pentru o perioada, proiectul la care lucrezi de foarte mult timp si care iti da foarte multe batai de cap. Astazi este zi libera din toate punctele de vedere si tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de weekend. In plus, cineva iti pregateste o surpriza si este foarte posibil sa afli ceva, despre o prietena, care te va uimi peste masura.

FECIOARA

Treci printr-o situatie tesnionata din punct de vedere profesional. Discuta cu partenerul de viata despre acest subiect si impreuna incercati sa ajungeti la o concluzie legata de schimbarea lui.

BALANTA

Trebue sa fii foarte atenta la sfaturile pe care le dai astazi. Unele pot fi interpretate intr-un mod negativ si de aici sa apara discutii care nu te vor avantaja in niciunul dintre grupurile din care faci parte.

SCORPION

Ai foarte mare grija la reactiile impulsive pe care le ai cu cei din grupul tau de prieteni. Risti sa dai nastere unui adevarat conflict, pe care cei dragi nu il vor uita prea repede. Nu asta iti doresti pentru acest weekend.

SAGETATOR

Nivelul tau de motivatie este unul scazut. Poate fi din cauza job-ului pe care il ai sau pur si simplu nu iti gasesti rostul in niciun mediu. Incearca sa iesi un pic din grupurile din care faic parte si sa iei o gura de aer proaspat.

CAPRICORN

Concediul pe care l-ai asteptat o perioada foarte lunga de timp tocmai ce a sosit, dar de data asta lucurile stau un pic diferit. Vei pleca intr-o excursie romantica alaturi de iubitul sau sotul sau. In cazul in care esti singura, acum este momentul sa cunosti acea persoana importanta sau sa legi o noua relatie.

VARSATOR

Te enervezi foarte usor din lucruri inutile si n-ar strica deloc sa lasi uitarii toate evenimentele negative care te-au marcat in ultima vreme/ Gandeste-te la ceea ce urmeaza sa faci, la viitor si fa-ti un plan elaborat despre acest subiect. Te va ajuta si sa te relaxezi, dar si sa iti pui ordine in ganduri.

PESTI

Esti cea care calmeaza spiritele in grupul tau de prieteni, in acest weekend. Nu este o situatie prea confortabila, dar nici vrei ca timpul pe care il petreci cu ei sa fie pierdut pe discutii neplacute si stari de nervozitate. 

related posts

Modifică setările cookies