Horoscop zilnic 18 mai 2017. Taurii reusesc sa se faca remarcati, iar Leii dau dovada de incapatanare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 18mai 2017.


BERBEC

Pentru ca esti plina de idei originale, este ocazia excelenta sa restabilesti legaturi cu persoanele apropiate tie. Emani peste tot in jurul tau incredere de sine si buna-dispozitie, astfel ca oamenii iti cauta compania. La locul de munca este indicat sa nu te fortezi prea tare, sanatatea fiind pentru tine pe primul plan. Fa doar ceea ce te reprezinta si te face sa te simti bine.

TAUR

Oamenii te vor observa in multime, ceea ce este un lucru bun pentru tine. Vechi prieteni vor fi alaturi de tine, pe care ii vei inspira cu idei moderne, interesante, asa ca nu iti fie teama sa spui ceea ce gandesti. Iesi din zona ta de confort si incearca lucruri noi caci experienta castigata iti va fi de mare folos.

GEMENI

Nu este absolut necesar sa te implici in treburi de colegialitate, dar pentru ca esti o persoana altruista probabil o vei face. Totusi, ai grija ca ceilalti sa nu profite prea mult de pe urma ta! 

RAC

Concentreaza-ti atentia asupra afacerilor, caci ceva neobisnuit se poate intampla. Astfel, cauta sa fii mereu informata despre tot ceea ce se intampla in jurul tau si ia fiecare optiune in considerare. Nu fi descurajata, progresul tau va fi evident in cel mai scurt timp.

LEU 

Este vremea sa renunti la incapatanare si sa te lasi inspirata de ideile prietenilor, care iti vor propune cateva lucruri interesante. Accepta si parerile celorlalti si poate vei descoperi noi perspective asupra lucrurilor.

FECIOARA

Ai o stare de bine care iti va influenta intreaga activitate pe parcursul zilei. Considera excursia la care visezi de foarte mult timp o recompensa pentru toate eforturile depuse si indrazneste sa o pui in aplicare.

BALANTA

Buna dispozitie pe care o ai de ceva timp si inspiratia care te-a lovit subit sunt o combinatie interesanta care iti va deschide noi drumuri atat la locul de munca, cat si in viata personala. Succesul sta sa bata la usa, asa ca fii pe faza si nu rata nimic nou.

SCORPION

Daca treburile obisnuite nu sunt inca in ordine ai face bine sa iei atitudine cat poti de repede, pentru ca zilele urmatoare vor fi destul de aglomerate. Profita de energia pe care o ai si preocupa-te mai mult de familie, iar pe langa asta cauta sa iti imbunatatesti mediul de acasa.

SAGETATOR

Oamenii si ideile noi care iti vor aparea in cale le vei putea folosi in propriul tau avantaj. Totusi, nu evita vechii prieteni care te pot surprinde intr-un mod placut.

CAPRICORN

Planul financiar pare ca rodeste ca rezultat al eforturilor pe care nu ai ezitat sa le faci atunci cand ai fost nevoita. Daca esti concentrata poti sa beneficienzi de noi optiuni ofertante, sau mai mult, locul de munca mult visat.

VARSATOR

A sosit timpul sa ii faci pe plac persoanei iubite, de care s-ar putea sa te folosesti enorm in cele ce vor urma. Cedeaza in situatiile conflictuale, nu pentru ca nu ai avea dreptate, ci pentru ca relatiile cu ceilalti reprezinta o conditie a succesului garantat.

PESTI

Chiar daca de obicei esti o persoana emotiva, linistita, e timpul sa fii ceva mai rebela si sa te bucuri de lucruri pe care le faci din propria dorinta. Fa-ti prieteni noi si nu incerca sa degradezi relatiile cu vechile cunostinte.

related posts

Modifică setările cookies