Horoscop zilnic 18 martie 2016. Gemenii dau dovada de loialitate, iar Pestii ies dintr-o situatie dificila


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 18 martie 2016. 


BERBEC

Te straduiesti prea mult sa fi pe placul celor din jur si ajungi sa nu te mai gandesti la ceea ce iti place si tie. Ar fi cazul sa faci o schimbare in acest sens, altfel vei avea de nesuferit. 

TAUR

Primesti o suma de bani pe care o credeai pierduta, asa ca iti faci planuri pentru reamenajarea casei sau pentru schimbarea garderobei, mai ales ca visai de ceva vreme la asta. 

GEMENI

Este o zi importanta pe plan profesional. Primesti o oferta importanta pentru un nou job, insa dai dovada de loialitate si ramai la actualul loc de munca, decizie care se va dovedi castigatoare pana la urma. 

RAC

Incepi ziua cum nu se poate mai rau, cu o discutie contradictorie cu unul dintre colegii de la job. Chiar daca problema se rezolva, starea ta de spirit este afectata. 

LEU

Ai de rezolvat o problema urgenta la job si trebuie sa ramai peste program, motiv pentru care esti nevoita sa-ti amani planurile pe care ti le-ai facut pentru aceasta seara. 

FECIOARA

Te incarci cu energie negativa din cauza unor vesti triste pe care le primesti din partea rudelor, iar intreaga zi esti stapanita de aceasta stare de spirit. 

BALANTA

Ai parte de o zi in care esti rasfatata de cei din jur cu diverse surprize si cadouri, iar seara o petreci alaturi de persoana iubita, la o cina romantica. 

SCORPION

Nimeni si nimic nu iti poate intra in gratii astazi. Esti foarte irascibila si nu ai chef sa te implici in discutii importante la job, iar seara te relaxezi.  

SAGETATOR

Esti nevoita sa faci o cheltuiala neprevazuta, care iti da planurile financiare peste cap, asa ca iti amani planurile pe care ti le-ai facut pentru week-end.

CAPRICORN

Atmosfera de la birou iti creeaza un disconfort psihic. Nu poti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut, iar la sfarsitul zilei realizezi ca ai ramas in urma cu treaba.

VARSATOR

Te-ai trezit plina de energie, aproape ca esti capabila sa muti muntii din loc. Profita de aceasta zi, mai ales ca ai un proiect la job cu care esti in urma. 

PESTI

Astazi totul se rezuma la romantism atat din partea ta, cat si a persoanei iubite. Ai trecut peste o situatie dificila la job, iar restul zilei te resfeti alaturi de partenerul tau.

related posts

Modifică setările cookies