Horoscop zilnic 18 martie 2018. Racii se distrează. Vezi ce se întamplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 18 martie 2018.


BERBEC

Încearcă să vezi partea plină a paharului și nu face din țânțar armăsar. Nu va fi o zi lipsită de mici incidente care îți vor testa răbdarea dar, dacă vrei să te bucuri de această zi, trebuie să nu le dai importantă.

TAUR

Planul personal va fi ușor sifornat astăzi de mici discuțîi pe care le vei avea cu cineva din familie. Încearcă să îți planifici timpul undeva în afară casei, pentru a scăpa de tensiunea acumulată între cei patru pereți.

GEMENI

Planul sentimental nu funcționează așa cum ți-ai dorit. Discuți în contradictoriu cu persoana iubita și te simți dezamăgită de tot ce se întâmplă între voi. Ia legătură cu cea mai bună prietenă și ieșiți undeva împreună pentru a te relaxa măcar mai pe seară.

RAC

Planurile tale de weekend vor fi date peste cap de un prieten apropiat care îți va cere ajutorul și, din bun simt, nu îl vei putea refuză. Totuși, nu vei regreta decizia luată pentru că, în final, tot vei ajunge să te distrezi, să te simți bine.

LEU

Ai chef să faci cumpărături, să mergi în mall și să îți iei toate produsele care îți plac. Impune-ți totuși o limita și nu cheltui toți banii pe care îi ai pentru că nu se știe ce alte plăți neașteptate mai apar și nu are rost să îți faci datorii pentru că nu ești cumpătată astăzi.

FECIOARĂ

Ai grijă la promisiunile pe care le faci astăzi pentru că s-ar putea să regreți cât de curând. Amână, pe cât posibil, luarea unor decizii importante pentru că această perioada nu este propice pentru tine.

BALANȚĂ

Nu se întâmplă nimic important astăzi dar, cu toate astea, ai parte de o zi frumoasă, relaxantă, care te umple de energie pozitivă. Cu alte cuvinte, ai parte exact de ceea ce aveai nevoie. Bucură-te de această zi, căci săptămâna următoare va fi salicitanta.

SCORPION

Suferi o dezamăgire astăzi, dar nu trebuie să iei lucrurile personal. Încearcă să vezi totul ca pe o lecție pe care viața ți-a dat-o și, pe viitor, nu mai repeta aceleași greșeli așteptând să obții rezultate diferite.

SĂGETĂTOR

Îți doreai de mult timp o schimbare de look și astăzi îndrăznesti să iei taurul de coarne și să faci ceva concret în acest sens. Nu vei regreta decât faptul că ai așteptat atât de mult până să iei această decizie.

CAPRICORN

Dacă te supără ceva din punct de vedere medical, ar fi cazul să mergi cât mai repede la un control și să nu mai tragi de timp. Nu de alta, dar așa ți se va confirma faptul că nu este ceva grav și vei putea să-ți recapeți liniștea.

VĂRSĂTOR

Ești obligată să iei parte la un eveniment, dar abia aștepți să se termine pentru a te putea bucura de puținul timp liber pe care îl mai ai din acest weekend. Inventează o scuză bună pentru a scăpa cât mai repede de această obligație.

PEȘTI

Îți petreci timpul dereticand prin casă. Nici vremea de astăzi nu te face să îți dorești să ieși afară, așa că, dupa ce vei termină curățenia, îți vei petrece restul timpului pe o canapea și te vei uita la serialul preferat sau vei termina cartea pe care ai început să o citești.

related posts

Modifică setările cookies