Horoscop zilnic 18 septembrie 2014. Leii au cheltuieli mari, iar Pestii au probleme la munca


Berbecii au numeroase lucruri de rezolvat, iar Racii au probleme in dragoste. Citeste mai jos intreg horoscopul zilnic!


BERBEC

Ai parte de o zi foarte agitata, in care primesti o multime de responsabilitati la locul de munca, iar pe plan personal ai probleme de comunicare cu partenerul de viata.

TAUR

Esti foarte entuziasmata de noul proiect pe care il primesti la locul de munca, care iti ofera o sansa importanta de a-ti demonstra calitatile organizatorice.

GEMENI

Te pregatesti de un sfarsit de saptamana in care vei participa la un eveniment fericit din familie, asa ca esti ocupata sa-ti gasesti tinuta ideala.

RAC

Te certi cu partenerul de viata, asa ca nu ai parte de o zi foarte stralucita. La job nu reusesti sa te concentrezi asa cum ar trebui, iar seara se incheie cu o stare proasta.

LEU

Ai cheltuieli mari pe care nu reusesti sa le achiti la timp, asa ca ceri ajutorul unui prieten apropiat sau unei rude pentru a te imprumuta cu o suma de bani.

FECIOARA

Ai parte de o surpriza din partea persoanei iubite, care iti ofera un cadou pe care ti-l doreai de foarte multa vreme, iar seara o incheiati cu o cina romantica.

BALANTA

Ai foarte de mult de lucru la job, asa ca incerci sa-ti creezi un program cu care sa reusesti sa termini tot ceea ce ti-ai propus sa faci. 

SCORPION

Te pregatesti de un sfarsit de saptamana destul de aglomerat, in care vei merge sa te odihnesti alaturi de prieteni intr-o locatie linistita.

SAGETATOR

Persoana iubita te surprinde cu un week-end prelungit pe care il petreceti departe de agitatia orasului, doar voi doi, intr-o atmosfera plina de romantism.

CAPRICORN

Iesi in oras cu prietenii si ai parte de o zi relaxanta dupa o perioada foarte aglomerata, in care ai avut parte si de o problema pe plan personal.

VARSATOR

Te straduiesti prea mult sa impresionezi la locul de munca, iar superiorii tai nu considera aceasta atitudine drept una potrivita. 

PESTI

Incepi ziua cu un conflict la locul de munca care iti creeaza o stare de spirit destul de proasta. Nu reusesti sa rezolvi problema, asa ca intreaga zi va fi destul de neplacuta.

related posts

Modifică setările cookies