Horoscop zilnic 19 aprilie 2017. Leii sunt cautati de persoane dragi, iar Varsatorii primesc o veste importanta 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 19 aprilie 2017.


BERBEC

Desi nu va place sa lucrati impreuna cu ceilalti si preferati munca pe cont propriu, astazi este o zi perfecta pentru munca in echipa. Colegii vor fi mult mai intelegatori cu voi si foarte receptivi la ideile pe care le aveti.

TAUR

Cu totii stim ca taurilor le place sa se joace cu mintile oamenilor pentru a-si duce la indeplinire scopurile propuse, iar Luna in casa Capricornului favorizeaza acest lurcu. O sa aveti o zi foarte productiva la munca, iar cineva din anturajul vostru o sa va ajute in urmatoarele proiecte la care o sa participati.

GEMENI

Nativii Gemeni adesea sunt vazuti de catre celelalte zodii ca o amenintare, insa acest lucru n-ar trebui sa-i opreasca din drumul lor spre succes. Sfatul nostru este sa va concentrati pe ceea ce aveti de facut si sa ignorati comentariile rautacioase ale celor din jur, care nu fac altceva decat sa va descurajeze.

RAC

Racii vor avea o zi linistita atat la job, cat si acasa, fara prea multe schimbari. In prima parte a zilei veti indeplini sarcinile de la munca, iar in cea de-a doua parte va veti ocupa de treburile casnice si de copii, urmand ca pe seara sa va relaxati cu un film.

LEU

Prietenii din anturajul vostru au inceput sa va simta lipsa si va tot cauta sa iesiti cu ei. Asa ca, aceasta este ziua perfecta pentru a lasa treburile de la job deoparte si a va relaxa impreuna cu cei dragi sau, de ce nu, de a da o petrecere. Cert e ca astazi o sa va distrati cum n-ati mai facut-o demult.

FECIOARA

Foarte muncitoare si atente la detalii, fecioarele indeplinesc astazi o sarcina dificila si de care majoritatea colegilor de la munca fug. Laudele pentru munca depusa n-or sa intarzie sa apara si va vor da energie si forta de munca pentru intreaga saptamana.

BALANTA

O suma importanta de bani va va intra in cont. Aceasta ajunge la momentul potrivit pentru achizitionarea de noi haine, ca tot va plangeati ca n-ati avut timp sa innoiti de primvara. Sfatul nostru este sa fiti cu bagare de seama si sa cumparati doar lucrurile de care aveti nevoie si pe care le veti folosi.

SCORPION

Pentru ca a trecut ceva timp de cand ati inceput sa neglijati sarcinile gospodaresti, astazi va veti ocupa de casa, in special de copii. Cei mici v-au dus dorul, cat timp ati fost ocupat la serviciu, iar acum este perioada perfecta sa recuperati momentele pierdute cu cei dragi. 

SAGETATOR

Talentul vostru culinar iese astazi in evidenta mai mult ca oricand. O sa va surprindeti astazi familia, dar si colegii de la munca cu un fel de mancare, de ce nu, o prajitura spectaculoasa. o sa fie atat de apreciata, incat unul dintre colegi se poate chiar sa va ceara reteta.

CAPRICORN

Astazi este ziua planificarilor atat la job, cat si in viata personala. Va programati o excursie in timpul weekendului alaturi de cativa prieteni foarte apropiati. Aceasta o sa fie ocazia perfecta pentru a va relaxa si a mai iesi din starea de plictiseala care v-a cuprins.

VARSATOR

Se anunta un randament foarte bun la munca. Sunteti recompensate pentru eforturile pe care le-ati depus in ultima perioada, se poate chiar ca superiorii sa va ofere oportunitatea de promovare chiar pe postul pe care vi l-ati dorit de mult timp. Este o zi plina de surprize.

PESTI

Pestii sunt astazi foarte creativi. Veniti cu o idee stralucitoare pentru un nou proiect la munca, de care superiorii vor fi foarte incantati. Pe seara se anunta o surpriza din partea persoanei iubite, poate chiar o intalnire sau un cadou. 

related posts

Modifică setările cookies