Horoscop zilnic 19 august 2017. Racii petrec timp in familie, iar Capricornii primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul 19 august 2017:


BERBEC

Eziti de ceva timp sa te ocupi de cateva lucruri care te preocupa la tine, iar astazi iti iei efectiv inima in dinti. Au existat cateva mici probleme de sanatate pe care nu le-ai clarificat, iar ziua de astazi ti-o dedici incercand sa repari aceste mici probleme.

TAUR

Astazi isi face simtita prezenta o suma de bani la care nu te mai asteptai. Nu este foarte clar de unde apar, insa cu siguranta reprezinta o veste buna si ai putea sa te bucuri de asta cu o zi la cumparaturi.

GEMENI

Ziua de astazi o dedici unei planificari minutioase a saptamanii care urmeaza. Simti ca ai fost un pic dezorganizata in ultima perioada si nu esti dispusa sa lasi asta se intample, asa ca iti notezi pas cu pas tot ceea ce ai de facut in perioada urmatoare.

RAC

Ziua este dedicata familiei si nimic nu te indeparteaza de planurile tale. Cel mai probabil aveai deja asta stabilit, asa ca astazi te inconjori de cei dragi si incerci sa petreci timp de calitate in compania lor.

LEU

Iti doresti de mult timp sa iti setezi cateva obiective noi, atat in ceea ce priveste cariera, cat si in planurile de familie. Astazi te gandesti mai mult ca oricand la asta si chiar incepi sa iti faci mici planuri de viitor.

FECIOARA

Toata lumea din jurul tau pare sa fie plina de energie si aproape ca te molipsesti de la ei. Chiar daca ai o zi agitata, asa cum nu iti place intotdeauna sa ai, astazi te bucuri de buna dispozitie a celor din jur si le intri in joc fara nicio problema.

BALANTA

Ziua ta pare una dintre cele mai frumoase de saptamana aceasta, iar asta se datoareaza faptului ca ai in sfarsit timpul liber pe care ti-l doreai, pentru a te ocupa de tine. Bucura-te de singuratatea in care te afli astazi si apuca-te de acel hobby pe care tot sperai sa il incepi de ceva timp.

SCORPION

Astazi faci tot posibilul sa te tii departe de stres, pentru ca saptamana grea pe care ai incheiat-o ti-a fost suficienta. Nu este deloc o atitudine gresita, ba chiar iti prinde foarte bine o zi in care te ocupi doar cu ceea ce iti face placere si in care nu te gandesti deloc la ziua de maine sau la cea de ieri.

SAGETATOR

Ai senzatia ca totul se petrece cu incetinitorul in jurul tau iar astazi vei incerca sa schimbi asta. Iti inviti prietenii la o cafea sau iti scoti partenerul in oras, poate chiar la o cina romantica. Oricum ar fi, simti nevoia sa iesi din cotidian. Pare o zi numai buna pentru a iti face amintiri noi frumoase.

CAPRICORN

O veste buna apare astazi, ca de nicaieri. Esti cautata de o persoana draga, care are sa iti dea o veste ce va priveste pe amandoi si care te va bucura peste masura. De la aceasta intamplare pana la finalul zilei nu vei avea decat o stare generala de bine, de care era si timpul sa ai parte.

VARSATOR

In ultima perioada ai incercat sa faci toate lucrurile ca la carte iar asta pare sa te fi obosit. Astazi nu vrei deloc sa tii cont de reguli si incerci sa faci ceva activitati noi pentru tine. Desi nu esti o aventuriera incurabila, simti ca ai putea porni cu usurinta in orice fel de expeditie.

PESTI

Este o zi perfecta pentru a merge la un spa, pentru a avea parte de un masaj sau pentru a te bucura de o zi la plaja. Ai acumulat o multime de stres si tensiune in ultima perioada si iti este greu sa te calmezi. Ai nevoie de liniste si pace, asa ca nici macar nu te vei obosi sa citesti stirile sau sa raspunzi la telefon.

related posts

Modifică setările cookies