Horoscop zilnic 19 decembrie 2014. Taurii au o zi agitata, iar Leii primesc o veste proasta din partea rudelor


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi. Citeste mai jos horoscopul zilnic!


BERBEC

Sfarsitul saptamanii te gaseste pe ultima suta de metri cu achizitionarea cadourilor de sarbatori, asa ca intreaga zi o petrecei in magazine pentru finalizarea cumparaturilor. 

TAUR

Ai parte de o zi agitata, in care primesti tot felul de sarcini care nu se aflau in program, de aceea esti nevoita sa-ti refaci programul in totalitate. 

GEMENI

Incepi ziua in forta, cu o surpriza din partea persoanei iubite, asa ca totul iti merge perfect, esti plina de energie si reusesti sa-i impresionezi pe cei din jurul tau. 

RAC

Ai o stare de spirit destul de proasta, in care nu ai dispozitia necesara de a interactiona cu cei din jurul tau, de aceea preferi sa iti petreci timpul singura. 

LEU

Primesti o veste proasta din partea apropiatilor care iti strica dispozitia si care te obliga sa-ti modifici planurile pentru week-end. 

FECIOARA

Ai parte de o zi linistita, fara prea multe probleme la job, iar seara se anunta una plina de evenimente, in care petreci alaturi de prieteni si de apropiati.

BALANTA

Se anunta o zi plina de evenimente, in care ai foarte multe sarcini de dus la bun sfarsit la munca, apoi te relaxezi alaturi de persoana iubita. 

SCORPION

Ai chef de o zi in care sa te resfeti si faci in asa fel incat sa se intample asta. Iti faci o programare la cosmetica sau la coafor, apoi mergi la cumparaturi. 

SAGETATOR

O cheltuiala neprevazuta iti da planurile peste cap si esti nevoita sa renunti la programul pe care ti-l facusei pentru week-end.

CAPRICORN

In week-end urmeaza sa participi la un eveniment important din familia ta, asa ca te pregatesti ca atare si incerci sa-ti organiezi timpul cat mai bine. 

VARSATOR

La sfarsitul saptamanii organizezi o petrecere surpriza pentru persoana iubita, de aceea iti faci un plan impreuna cu prietenele pentru a iesi totul perfect. 

PESTI

Vrei sa infrumusetezi spatiul de la job, asa ca astazi esti hotarata sa aduci un plus de veselie si culoare locatiei si iti mobilizezi colegii in acest sens. 

related posts

Modifică setările cookies