Horoscop zilnic 19 decembrie 2017. Gemenii au de luat o decizie importanta, vezi ce se intampla cu Taurii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 19 decembrie 2017.


BERBEC

Ai de furca, astazi, cu o persoana chiar mai incapatanata decat tine, desi ar putea sa para greu de crezut. Vei purta discutii anevoioase, care te vor face sa obosesti. Un lucru este sigur, nu o sa te lasi contrazisa prea usor.

TAUR 

Ai o zi plina de intamplari bune, in special la job. Cineva cu putere de decizie asupra carierei tale ti-a pus un gand bun si este posibil sa fii laudata public sau rasplatita, intr-o forma sau alta, pentu munca depusa pana acum.

GEMENI 

Esti pusa in situatia de a lua decizii, astazi. Fie ca este vorba despre locul de munca sau despre viata personala, nu ai prea mult timp de gandire. Ai tot amanat sa faci asta, iar acum nu mai ai de ales si va trebui sa infruncti aceasta responsabilitate.

RAC

Racii petrec o zi dedicata familiei, chiar daca sunt nevoiti sa isi imparta timpul si altor responsabilitati. A doua parte a zilei o vei imparti cu cei dragi, alaturi de care organizezi un eveniment sau planifici o cina de mai mare amploare, pentru una dintre zilele urmatoare.

LEU 

Poti ajunge la discutii neplacute, in viata de cuplu. Simti ca te lovesti de un zid, atunci cand incerci sa aduci in discutie mici probleme pe care consideri ca le aveti, iar asta te face sa devii si mai suparata. Cu putina atentie, vei reusi sa te faci inteleasa, pana la urma.

FECIOARA

Iei legatura cu o persoana pe care nu ai mai vazut-o de mult timp si alaturi de care ai, in sfarsit, ocazia sa petreci timp de calitate. Cel mai probabil este vorba despre o prietena buna, pe care o vezi insa destul de rar. 

BALANTA

Esti pusa pe fapte mari si nu stai o clipa locului. Ziua aceasta este prea scurta pentru tine si simti ca nu reusesti sa faci tot ceea ce ti-ai propus. Opreste-te un moment, organizeaza-ti prioritatile si totul va iesi exact asa cum iti doresti.

SCORPION

Te simti plictisita si mai tot timpul somnoroasa, lipsita de chef. In jurul tau este o atmosfera calma, care nu iti prieste deloc si care nu te face sa fii productiva in nimic. Incearca sa te aduni, altfel iti vei aglomera foarte mult zilele care urmeaza.

SAGETATOR

Nu ai deloc chef sa fii inconjurata de oameni si ai prefera sa stai in casa cat mai mult, astazi. Daca ceea ce vrei nu se si poate indeplini, vei deveni irascibila si risti sa te razbuni pe cineva care nu are absolut nici o vina.

CAPRICORN 

Ai de rezolvat tot felul de lucruri care tin de organizarea caminului tau. O multime de drumuri de facut si multa bataie de cap in colaborarea cu oamenii pe care ii intalnesti, te vor extenua si te vor face ca, pe viitor, sa delegi o alta persoanadin familie sa se ocupe de acest gen de lucruri.

VARSATOR

Ai o zi in care te tenteaza tot felul de lucruri. O sa iti fie destul de greu sa te urnesti din casa, dimineata, pentru ca nu te gandesti decat la o zi perfecta, in care esti libera si te poti rasfata de dimineata pana seara.

PESTI  

Primesti tot felul de invitatii de la prieteni, pe care esti nevoita sa le refuzi, din cauza unor proiecte pe care le-ai inceput si pe care iti doresti sa le finalizezi chiar astazi. Oricat de mult ti-ar placea sa te distrezi, este de admirat vointa ta de astazi.

related posts

Modifică setările cookies