Horoscop zilnic 19 februarie 2016. Taurii sunt foarte eficienti, iar Varsatorii au pretentii exagerate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 19 februarie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astazi ai o atitudine "jucausa" in relatia cu persoanele de sex opus si iti testezi farmecul si puterea de seductie. Nu trebuie sa fii dezamagita daca nu toata lumea cade prada farmecului tau. 

Taur

Esti extrem de eficienta astazi si reusesti sa te organizezi intr-un mod exemplar. Tot ce aveai pe lista de rezolvat, bifezi pana seara, asa ca la finalul zilei te poti declara multumita de faptele tale.

Gemeni

Simti ca partenerul de viata iti ascunde ceva si tot incerci sa iti dai seama despre ce e vorba. Esti constienta totusi ca cel mai bine ar fi sa aveti o discutie deschisa, insa ti-e teama de ceea ce ai putea afla.

Rac

Ai o atitudine relaxata si nimic nu pare sa te te perturbe. Insa si tu ai limitele tale. In ciuda calmului care te caracterizeaza in ultima perioada, sunt cateva persoane care te calca pe nervi si pe care nu le poti evita, oricat de tare te-ai stradui.

Leu

Incerci sa te pui bine cu o persoana de care depinde viitorul tau profesional, insa nu ai si tu mandria ta si nu poti fi de acord cu tot ceea ce spune aceasta persoana. Esti politicoasa si amabila, insa nu iti incalci principiile doar de dragul unui job.

Fecioara

Esti plictisita de felul in care decurge viata ta in ultima perioada si ti-ai dori sa faci lucruri noi, sa cunosti persoane noi. Insa pentru asta ar trebui sa iesi un pic din zona ta de confort, iar lucrul asta te sperie un pic.

Balanta

Esti foarte dedicata proiectului in care esti implicata la job, insa superiorii tai nu par prea impresionati de timpul si efortul pe care il depui pentru ca lucrurile sa mearga bine. Esti dezamagita de atitudinea lor si te gandesti daca mai merita sa te consumi atat de mult.

Scorpion

Astazi reusesti sa atragi foarte multe priviri asupra ta si nu iti explici care este cauza. Pur si simplu emani sex appeal si te bucuri de atentia domnilor cu care intri in contact.

Sagetator

Esti un pic demoralizata de felul in care merg lucrurile la job, insa ai speranta ca vor urma si perioade ceva mai bune. Relatia cu colegii este destul de tensionata, mai ales ca parerile voastre difera atat de mult.

Capricorn

Ceva te nemultumeste astazi si ai tendinta de a te "razbuna" pe cei cu care intri in contact. Desi nu intentionezi sa fii rautacioasa, ajungi sa spui anumite lucruri care nu sunt tocmai amabile.

Varsator 

Esti foarte pretentioasa cu toti cei din jurul tau si nimic nu pare sa te multumeasca. Ti se pare ca partenerul nu este suficient de atent cu tine, ca sefii nu te apreciaza la adevarata valoare, ca prietenii nu te suna suficient de des.

Pesti

Nu reusesti deloc sa te concentrezi, asa ca te vezi nevoita sa amani o parte din lucrurile pe care le aveai de facut azi pe maine sau zilele urmatoare. Nu este motiv de panica, insa ar trebui sa iti pui cateva semne de intrebare.

related posts

Modifică setările cookies