Horoscop zilnic 19 februarie 2017. Taurii au o problema sentimentala, iar Fecioarele au parte de distractie


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 19 februarie 2017.


BERBEC

Intuitia poate fi azi pe primul plan si te poti baza pe ea daca e cazul sa iei o decizie importanta. Nu incerca sa pleci la drum sau sa iti planuiesti asa ceva azi. 

TAUR

Daca nu ai rezolvat o problema sentimentala in trecut, ea revine cu toata forta in acest weekend. Ar fi bine sa fiI pregatita sa faci fata unor evenimente neprevazute. O cearta cu partenerul nu este cel mai bun mijloc de a-ti spune parerea. Incearca sa te calmezi si sa incerci sa intelegi ca ai o parte din vina.

GEMENI

Multi iti vor cauta compania in aceste zile si chiar vei fi presata sa faci fata unor invitatii. Ar fi bine sa dai dovada de mult simt de observatie atunci cand situatia o cere si sa nu te implici daca nu este cazul. Mai ales in anumite probleme de familie ale altora. 

RAC

Esti extrem de convingatoare si reusesti sa implici foarte multe persoane in realizarea planurilor tale. Cu toate astea, fii pregatita sa intri pe teritorii necunoscute in timpul unei discutii interesante si asculta cu atentie ceea ce se spune in jurul tau. Poti trage niste concluzii care te pot ajuta pe viitor. 

LEU

Incerci sa iti faci ordine in minte si sa ii si convingi pe ceilalti ca tu ai dreptate. Incearca sa comunici mai eficient decat pana acum si sa indrepti atentia prietenilor apropiati catre planurile tale. 

FECIOARA

Treci printr-o perioada in care iesirile in oras, socializarea si prietenii sunt foarte importante pentru tine. Drept urmare, in acest weekend vei avea parte de ceva iesiri, petreceri si chiar reintalniri cu persoane pe care nu le-ai vazut de mult timp. 

BALANTA

Gandul iti zboara la o persoana care iti este draga, dar care nu iti este tocmai accesibila in aceste momente. Incearca sa nu te lasi demoralizata si sa iti faci un plan de actiune in acest sens.

SCORPION

Iti doresti foarte mult sa iesi, sa te distrezi, dar vei avea surpriza sa constati ca nu vei avea cu cine. Planurile tale de weekend vor isca discutii cu prietenii, familia. E posibil sa alegi sa ti-l petreci singura sau chiar sa lucrezi la un proiect la care ai ramas restanta. Asa iti vei mai atenua frustrarile.  

SAGETATOR

Faptul ca vei avea niste discutii intime cu cineva apropiat nu va insemna ca problemele tale emotionale se si rezolva. Nu amana nimic din ceea ce poate degenra intr-un conflict major, indiferent de ce plan e vorba.

CAPRICORN

Ai ceva probleme cu partenerul, pe care nu ar trebui sa le transformi in drame. Doar ar trebui sa comunici mai bine cu acesta. Un eveniment important se apropie  si ar trebui sa fii pregatita. In familie va trebui sa iti arati suportul pentru o persoana mai in varsta. 

VARSATOR

Te asteapta o calatorie importanta sau poate iti faci planuri de vacanta, care iti reusesc. Ar fi bine sa dai dovada de ceva mai multa rabdare. Daca nu ai un iubit, acum treci printr-o perioada potrivita pentru a gasiti pe cineva. 

PESTI

Esti foarte activa social si tot ce iti doresti este ca popularitatea ta sa creasca. Chiar daca va fi obositor pentru tine sa captezi atentia si sa iti indeplinesti si sarcinile de rutina, vei avea parte de multe victorii.

related posts

Modifică setările cookies