Horoscop zilnic 19 februarie 2018. Gemenii au o zi norocoasa, vezi ce se intampla cu Racii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 19 februarie 2018.

Tag-uri:

BERBEC

Latura voastra competitiva se activeaza astazi. Va luptati pentru a obtine postul de lider sau o pozitie mai buna la scoala, iar ambitia si perseverenta de care dati dovada va propulseaza in top. 

 

TAUR

Provocarea zilei consta in a va adapta la ceilalti si la modul lor de a gandi sau a actiona. Daca nu faceti acest lucru, este posibil ca situatia voastra sa se complice. In cazul in care simtiti ca cineva va neindreptateste, purtati mai intai o conversatie calma, apoi treceti la acuzatii.  

 

GEMENI

Gemenii au parte de o zi norocoasa si, mai ales, productiva. Reusiti sa duceti la bun sfarsit orice va propuneti astazi, chiar daca munciti enorm si va oboseste activitatea. Indicat ar fi sa insuflati si un plus de creativitate la job, pentru a nu intra in rutina. 

 

RAC

Aveti parte de o discutie aprinsa cu membrii familiei sau cu cei care impartasesc acelasi camin cu voi. In urma acesteia, se stabilesc niste reguli pe care trebuie sa le respectati cu toii pentru a convietui in armonie. 

 

LEU

E o zi minunata pentru intalniri, plimbari si schimb de informatii. Veti juca rolul de mediator si veti avea succes in a stabili echilibrul in relatiile interpersonale. 

 

FECIOARA

E o zi perfecta pentru achizitionarea unor carti, ghiduri sau poate chiar accesorii tehnice. Situatia voastra financiara se imbunatateste, iar asta doar datorita faptului ca ati inceput sa fiti mai deschise si sa comunicati mai eficient cu cei din jur. 

 

BALANTA

Ziua de astazi este neutra pentru voi. Desi, pe de o parte, aveti parte de reusite, dintr-un alt punct de vedere lucrurile nu se leaga asa cum v-ati dori. Aveti parte de ceva cumparaturi care va acopera nevoile de baza: mancare, haine, articole pentru casa.

 

SCORPION

E o zi propice pentru a purta discutii in privat despre lucrurile care v-au deranjat pana acum. De asemenea, puteti profita de alinierea astrelor pentru a va studia pe voi insiva si a vedea daca nu cumva ati gresit si voi in cateva privinte in ultima vreme.

 

SAGETATOR

Sunteti tentate sa faceti cheltuieli inutile si sa va afectati situatia financiara prin achizitionarea unor produse care nu sunt de maxima necesitate. Incercati sa evitati sa faceti vreo tranzactie. Nu e o zi propice pentru acestea. 

 

CAPRICORN

Va simtiti dezamagite de faptul ca cele mai arzatoare dorinte ale voastre nu se indeplinesc sau ca lucrurile nu functioneaza in felul in care le-ati planuit. Cineva fata de care ati dezvoltat o simpatie se dovedeste total dezinteresat de voi.

 

VARSATOR

Intelectul vostru impecabil si creativitatea debordanta de care dati dovada astazi va ajuta sa iesiti dintr-o situatie neplacuta. Folositi-va de atuuri si incercati sa va tineti departe de orice conflict pentru a va asigura ca incheiati ziua cu bine. 

 

PESTI

Aveti tendinta sa fiti egoiste si sa ignorati tot ceea ce va spun cei din jur. Va este dificil sa interactionati cu altii deoarece considerati ca numai voi aveti dreptate si ca toti trebuie sa va dea dreptate.

related posts

Modifică setările cookies