Horoscop zilnic 19 ianuarie 2016. Taurii primesc vesti triste, iar Balantele au parte de o zi incordata la lucru


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 19 ianuarie 2016.


BERBEC

Ai parte de o surpriza din partea colegilor de la serviciu. Vor sa te rasplateasca pentru eforturile depuse in ultima perioada, asa ca iti fac un cadou la care visai de ceva vreme. 

TAUR

Primesti niste vesti destul de triste din partea familiei, care te forteaza sa faci niste modificari majore in planul zilei. Curaj! Va fi bine pana la urma!

GEMENI

Dimineata o incepi cu o cearta cu partenerul de viata, insa pana la urma reusiti sa puneti capat scandalului, iar seara iesiti la o sesiune de cumparaturi in doi. 

RAC

Un prieten din copilarie da semne dupa o lunga perioada in care nu v-ati mai vazut, asa ca rezervi seara pentru o intalnire in care se lasa cu amintiri depanate si multe rasete.

LEU

Cea mai mare parte a zilei o petreci alaturi de colegii de muna, iar asta te alimenteaza cu ceva energie negativa pentru intreaga saptamana. Relatiile dintre voi nu sunt tocmai stralucite, deci trebuie sa actionezi cu tact.

FECIOARA

Esti entuziasmata de noul proiect pe care l-ai primit, insa de-abia astazi realizezi cat de mult timp iti ocupa. Ai grija cum il gestionezi, pentru ca altfel vei ajunge sa dormi la munca. 

BALANTA

Astrele nu sunt de partea ta, iar atmosfera de la serviciu este destul de incordata din cauza unui scandal in care esti implicata fara voia ta. 

SCORPION

De cateva zile te simti destul de rau, iar astazi starea pare sa se inrautateasca si esti nevoita sa programezi un control pentru a afla cu ce probleme te confrunti. 

SAGETATOR

Primesti o veste buna din partea superiorilor care intr-un final au hotarat ca este momentul sa-ti rasplateasca munca si sa-ti ofere o marire de salariu sau un bonus consistent.

CAPRICORN

Primesti o oferta tentata pentru un nou job, insa nu prea stii ce sa faci, deoarece esti multumita de starea ta actuala. Consulta-te cu partenerul de viata sau cu o prietena apropiata pentru a lua decizia corecta. 

VARSATOR

Dupa o zi destul de aglomerata la locul de munca, iti petreci seara alaturi de partenerul de viata la un film, apoi luati cina impreuna, intr-o atmosfera romantica. 

PESTI

Nu ai o stare de spirit prea buna si nu ai niciun chef de a comunica cu cei din jurul tau, asa ca ar fi mai bine sa lasi deoparte discutiile importante. 

related posts

Modifică setările cookies