Horoscop zilnic 19 ianuarie 2018. Fecioarele iau o decizie importanta, vezi ce se intampla cu Balantele


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste tot horoscopul pentru 19 ianuarie 2018.


BERBEC

Pot avea loc negocieri, discutii aprinse si semnari de contracte. O multime de Berbeci fac schimbari in plan profesional, bazate pe impulsuri de moment, insa pe care nu le vor regreta, pentru ca si le doreau de mult timp.

TAUR

Taurii pot primi o lovitura din partea cuiva drag. Ti s-a facut o promisiune din partea unei persoane pe care credeai ca te poti baza, insa aceasta zi iti dovedeste contrariul si se incapataneaza sa te invete ca poti conta doar pe tine, indiferent de situatie.

GEMENI

Ai luat decizii care au produs schimbari in sectorul financiar, iar acum te confrunti cu urmarile acestui lucru. Te vei regasi in situatia de a imprumuta o suma de bani sau de la a apela la economiile pe care le salvasei pentru zile grele.

RAC

Chiar daca nu aveai asta in plan, vei fi nevoita sa mergi in vizita la rude sau la niste prieteni foarte apropiati, care se afla intr-un impas si au nevoie de sprijinul tau, atat fizic cat si moral. Intreaga ta zi se va concentra in jurul acestui eveniment.

LEU

Astazi te ocupi de analiza si planificarea banilor, de cheltuielile pe termen lung si de listele de lucruri pe care le vei achizitiona. Organizezi ceva in amanunt si dedici intreaga zi acestui lucru.

FECIOARA

Ai de luat o decizie importanta, in ceea ce priveste viata sentimentala. Astazi simti ca situatia nu mai suporta amanare si iti dedici o mare parte din timp pentru a te gandi in tihna la ceea ce ai de facut, dar si pentru a-ti exprima dorintele.

BALANTA

Relatia de cuplu pare sa nu decurga tocmai bine, insa esti dispusa sa lasi de la tine si sa incerci sa schimbi lucrurile in bine. Astazi iti poti invita perechea in oras, ba chiar ii poti dedica intreaga zi. Asta va poate ajuta!

SCORPION

Poti avea parte de o surpriza...in bani. Fie ca este vorba despre un imprumut returnat sau despre un castig neasteptat, suma care se alatura veniturilor tale nu poate decat sa te bucure si sa iti deschida usi catre o multime de lucruri pe care ti le doreai.

SAGETATOR

Intampini probleme de comunicare cu cineva de acasa, indiferent ca este vorba despre sot, iubit sau diverse rude. Responsabilitatile pe care le aveti nu sunt suficient de bine trasate si asta poate duce la tensiuni a carora rezolvare nu mai poate fi amanata.

CAPRICORN

Ai o dispozitie de aventura iesita din comun, asa ca sunt sanse mari sa iti schimbi toate planurile pentru aceasta zi, imediat ce ea incepe. Mereu ti-ai dorit sa iei un tren fara a-i sti destinatia, iar astazi este momentul in care faci asta, indiferent ca este vorba de un astfel de gest, efectiv sau la figurat.

VARSATOR

Astazi simti ca poti rezolva orice fel de sarcina cu o usurinta iesita din comun. Nu te sperie nimic, iar asta iti va aduce laude din partea superiorilor, daca se transforma intr-o obisnuinta.

PESTI

Trebuie sa acorzi o atentie deosebita modului in care comunici, pentru ca exista conflicte care nu pot fi rezolvate daca nu spui tot ceea ce te deranjeaza. Nu trebuie sa te certi, dar nici nu iti face bine sa tii doar pentru tine problemele pe care le ai in raport cu o alta persoana.

related posts

Modifică setările cookies