Horoscop zilnic 19 iulie 2016. Leii au o zi agitata, iar Scorpionii intra in conflicte


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 19 iulie 2016.


BERBEC 

Este momentul cheie al saptamanii cand reusesti sa iei o decizie inteleapta si sa transformi incertitudinea in care te afli in ceea ce priveste viata profesionala intr-o chestiune concreta. Faci un pas foarte important in cariera si vei cunoaste o ascensiune neasteptata a acesteia.

TAUR

Te confrunti cu un conflict de interese izbucnit in apropierea ta si desi nu iti doresti sa intervii, totusi dorinta ta de a face dreptate invinge si esti implicata direct intr-o discutie interminabila, in care nu te gasesti deloc.

GEMENI

Astazi gandul iti zboara la persoana iubita mai des decat ti-ai dori, iar lucrul acesta te impedica sa faci lucrurile asa cum trebuie. Sentimentele tale sunt din ce in ce mai puternice si nu te mai poti concentra la nimic altceva.

RAC

O veste frumoasa si neasteptata iti insenineaza ziua si te face sa vezi lucrurile cu alti ochi. Simti ca a rasarit din nou soarele si pe strada ta si ca de acum lucrurile vor intra pe fagasul lor normal.

LEU

Leii trebuie sa se mobilizeze astazi pentru a face fata unor situatii foarte solicitante. Au parte de o zi aglomerata, cu multe obstacole si provocari.  Cu mult calm, vor reusi sa duca totul la bun sfarsit.

FECIOARA

Lucrurile par ca incep sa evolueze in directia in care iti doresti tu, iar acest lucru te face mai optimista si mai increzatoare. Incepi sa iti faci planuri de viitor, care, deodata, nu mai par chiar atat de imposibile.

BALANTA

Sociabilitatea, generozitatea si prietenia te pot scoate astazi din multe incurcaturi si poti castiga multe lucruri daca te folosesti de ele. Nu lipsesc din activitatea ta de azi nici cateva tranzactii bancare pe care le-ai tot amanat si nici cateva discutii importante cu familia.

SCORPION

Scorpionii au o stare de nervozitate exagerata, care ii baga intr-o multime de conflicte. Nu isi pot controla prea bine emotiile si au tendinta sa ii enerveze pe ceilalti cu replicile lor dure si lipsite de tact.

SAGETATOR

Nu esti in cea mai buna forma, insa faci fata acestei zile cu succes. In plus, decizi sa ai mai multa grija de tine si in acest sens, te programezi la medic pentru evaluarea starii tale de sanatate, care in ultima vreme ti-a cam dat batai de cap.

CAPRICORN

Esti dezmagita de atitudinea persoanei iubite, care pare ca si-a pierdut interesul fata de relatia voastra. Incerci sa iti dai seama care sunt sentimentele lui, insa pare mai introvertit ca niciodata.

VARSATOR

Esti in mijlocul atentiei, iar toti ochii sunt atintiti asupra ta. Fie ai ceva de povestit, fie propui o idee care este pe placul tuturor, cert este ca nimeni si nimic nu-ti sta in cale, iar oportunitatile de reusita nu intarzie sa apara.

PESTI

Este momentul sa tragi linie intre emotiile si sentimentele tale si ceea ce trebuie sa faci pentru a avea succes in proiectul pe care ti-ai propus sa-l demarezi in perioada urmatoare. Tine cont doar de sustinerea pe care ti-o ofera cei dragi si ignora orice tentativa a celor care vor sa te determine sa renunti.

related posts

Modifică setările cookies