Horoscop zilnic 19 iunie 2017. Taurii se simt presati la job, iar Balantele vor un nou inceput in dragoste


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 19 iunie 2017.


BERBEC

Berbecii se simt incoltiti astazi: toata lumea vrea ceva de la ei! Cum este greu sa-i multumeasca pe toti, nativii din aceasta zodie se vad nevoiti sa faca o selectie, care la finalul zilei ii va frustra.

TAUR

Taurii se simt presati la job: au atatea sarcini de indeplinit, incat de abia pot face fata. Problema lor este ca sunt prea mandri sa ceara ajutor, iar la finalul zilei se vor simti coplestiti si depasiti de situatie.

GEMENI

Gemenii au senzatia ca totul le este potrivnic astazi, insa asta si din cauza ca au o atitudine negativa. Nu vad decat partea goala a paharului, iar lucrul acesta le cauzeaza numai deservicii.

RAC

Racii nu pot fi cu gandul la treburile zilnice, pentru ca viseaza cu ochii deschisi la persoana iubita. Se lasa purtati de val si daca nu dau dovada de un pic de precautie s-ar putea sa aiba de suferit.

LEU

Leii intra in cateva conflicte astazi si vor cu orice pret sa isi impuna punctul de vedere. Nu ar fi neaparat o problema, daca nu ar face asta intr-un mod agresiv. Nativii din aceasta zodie trebuie sa dea dovada de mai multa dipomatie.

FECIOARA

Fecioarele au o zi solicitanta si cu greu se vor putea organiza pentru a bifa toate obiectivele pe care si le-au propus. Este important sa prioritizeze si sa nu faca o drama din lucrurile pe care le lasa neterminate. 

BALANTA

Balantele pun prea mare accent pe lucrurile nesemnificative din viata lor si au tendinta de a face din tantar armasar. Este important pentru ele sa isi dea seama ce conteaza cu adevarat si ce nu merita bagat in seama.

SCORPION

Scorpionii nu dau dovada de prea mult talent la capitolul socializare astazi. Sunt cam retrasi si incearca sa nu atraga atentia asupra lor. Aceasta atitudine le-ar putea crea ceva probleme in relatia cu apropiatii.

SAGETATOR

Sagetatorii nu sunt in apele lor astazi si s-ar putea sa ia cateva decizii controversate. Mare atentie la vorbele spuse din pripa, care s-ar putea sa ii raneasca pe cei din jur.

CAPRICORN

Nativii din Capricorn isi doresc o schimbare in viata lor, de care sunt din ce in ce mai nemultumiti. Cel mai bine ar fi sa inceapa cu pasi marunti, pentru ca o schimbare radicala le-ar putea da viata peste cap.

VARSATOR

Varsatorii sunt luati prin surprindere de o veste pe care o primesc de la o persoana apropiata. Noua informatie ii bulverseaza si ii face sa isi schimbe planurile pentru perioada care urmeaza.

PESTI

Pestii sunt ultra sensibili astazi si ar putea fi victime sigure pentru cei din jur.  Ar trebui sa isi ascunda punctele vulnerabile, pentru a nu ramane descoperiti in fata celorlalti.

related posts

Modifică setările cookies