Horoscop zilnic 19 mai 2017. Racii au probleme de rezolvat, iar Balantele sunt altuiste


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 19 mai 2017.


BERBEC

Tinzi sa eviti comunicarea cu ceilalti si rareori pui la indoiala instinctele tale. Totusi, nu ti-ar strica sa te gandesti de 2 ori inainte sa iei vreo decizie si, mai ales, sa incerci sa cooperezi mai multi cu cei din jur. 

TAUR

Desi esti o persoana singuratica, iubitoare de liniste, profita din plin de zilele acestea sa te reconectezi cu prietenii si familia. Renunta la incapatanarea de a merge pe un drum fix si incearca sa faci lucruri noi care te pot incanta.

GEMENI

Ar trebui sa faci ceva la care te pricepi foarte bine, si anume comunicarea. Bucura-te de timpul tau liber si cauta sa te angajezi in activitati care sa te puna in legatura cu vechi cunostinte pe care nu le-ai mai vazut de mult timp.

RAC

Poate ai dori sa iei in considerare rezolvarea problemelor intr-un mod neobisnuit tie, si anume impreuna cu cei dragi. Lucrurile merg mai bine cand se lucreaza in echipa si, de asemenea, victoria are un gust mai bun cand ai cu cine sa o imparti.

LEU

Ai nevoie sa asculti si parerile altora care ar putea sa fie raspunsul intrebarilor tale. Desi ai dificultati in legatura cu relatiile de prietenie, te ingrijesti de cei din jur, ceea ce nu e deloc rau. Acest lucru sigur iti va fi de ajutor pe viitor!

FECIOARA

Ca de obicei, nu ai probleme in a-ti urma instinctele, dar nu ti-ar strica sa iei in considerare discutiile cu ceilalti. Cu toate ca preferi singuratatea, nu ezita sa incerci sa ii cunosti ceva mai bine pe cei din jurul tau, caci poti sa gasesti persoane extrem de valoroase pentru tine.

BALANTA

Altruismul tau iese in evidenta inca o data. Desi intentia ta de a-i pune pe primul plan pe cei din jur si a le rezolva problemele este de apreciat, ti-ai face un bine daca ai incerca sa te preocupi ceva mai mult si de propriile probleme de care ai nevoie sa te eliberezi.

SCORPION

Nu vei avea probleme cu temerile tale perioada aceasta. Ai inteles ca deciziile cele mai bune se iau impreuna cu ceilalti si ca nu e cea mai buna idee sa te opresti la concluzii pripite.

SAGETATOR

Cu toate ca instinctele tale te indeamna sa iei totul ca pe o aventura si sa tratezi lucrurile cu impulsivitate, nu te lasa prada solutiilor de moment si gandeste-te de doua ori inainte sa spui ceva sau sa actionezi.

CAPRICORN

Este timpul sa te relaxezi putin si sa renunti la precautia exagerata care te tine in priza tot timpul. Lasa lucrurile sa curga de la sine si vei vedea ca nu ai motive sa fii atat de incordata.

VARSATOR

Ca de obicei, ai cea mai puternica voce din incapere si nu eziti sa ii faci pe ceilalti sa adopte aceleasi perspective ca ale tale. Desi increderea in propria persoana te-a ajutat in multe situatii, totusi incerca sa asculti si opiniiile celorlalti.

PESTI

Pentru ca esti o persoana usor influentata de atitudinile si dispozitiile celor din jur, cauta compania unor persoane care sa iti dea o stare de bine si o perspectiva optimista asupra lucrurilor. Incearca sa te mentii o persoana fericita si productiva.

related posts

Modifică setările cookies