Horoscop zilnic 19 martie 2017. Racii planuiesc o vacanta, iar Varsatorii primesc o veste importanta 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 19 martie 2017.


BERBEC 

Berbecii trebuie sa isi iasa un pic din piele astazi si sa renunte la incapatanarea care ii defineste. Este nevoie sa fii impartiala, intr-un subiect delicat, fata de care sunt reticenti sau care implica o persoana pe care nu o placi prea mult. 


TAUR 

Taurii au cateva secrete fata de persoanele apropiate, iar astazi sunt sanse mari ca acestia sa afle cateva dintre ele, lucru care nu le va face deloc bine. Este recomandat sa fie sinceri si sa nu mai amane momentul de care s-au ferit pana acum.


GEMENI

Ai nevoie astazi de mai mult timp pentru a te pune pe picioare in prima parte a zilei si pentru a da randament in ceea ce ai de facut. Este posibil sa primesti vizita unei persoane dragi, asa ca a doua aprte a zilei va fi mai placuta. 


RAC 
 
Racii sunt solicitati astazi peste masura, insa asta nu le face deloc probleme. Reusesc sa trateze totul cu zambetul pe buze. Planuiesti o vacanta si e posibil sa platesti o parte din bani in acest sens.


LEU

Ai de facut astazi un drum mai lung, posibil o vizita la un prieten sau cineva din familie. Deplasarea iti va ocupa toata ziua, dar merita. Afli informatii care te vor ajuta in demersurile ulterioare. 


FECIOARA 
 
Nativii nascuti in Fecioara au astazi toate sansele sa echilibreze cateva conflicte care au loc intre doua sau mai multe persoane dragi lor. Chiar daca stiu deja cine are dreptate, Fecioarele vor incerca sa aplaneze orice cearta si sa ramana impartiale.


BALANTA

Ai mult de munca in acest weekend, iar toate activitatile in care te-ai implicat te fac usor dezorientat si nu stii de ce sa te apuci mai intai. Este recomandat sa nu te panichezi, pentru a nu complica si mai mult lucrurile.


SCORPION 

Primesti cateva vesti de la cineva care iti era oarecum dator cu ele, sau de la care aveai asteptari de ceva vreme deja. A doua parte a zilei te prinde complet nepregatit si te oboseste mai mult decat ar fi fost cazul sa se intample.


SAGETATOR

Sagetatorii trebuie sa fie foarte atenti la starea lor de sanatate si sa aiba grija la alimentele sau la produsele pe care le consuma, pentru ca dau dovada de o sensibilitate care ii poate pune in pericol.


CAPRICORN 

Capricornii au nevoie de toata rabdarea in aceasta zi. Fie ca este vorba despre un copil sau de partenerul de cuplu, incearca sa nu enervezi. Ti se pregatesc noi sarcini in casa sau la munca, iar asta nu te va bucura prea tare.


VARSATOR 

Varsatorii trebuie sa fie foarte atenti la cei din jurul lor si sa nu se mai lase dusi de nas de persoane care nu le vor binele. In ciuda stilului lor deschis, astazi este posibil ca cei din Pesti sa realizeze ca ceilalti nu il apreciaza.


PESTI 

Cineva insista sa iti distraga atentia de la lucrurile importante pe care le ai de facut. Incearca sa nu te comporti totusi prea agresiv pentru a fi lasat in pace.  O plimbare in compania persoanelor dragi ti-ar face foarte bine! 

 

related posts

Modifică setările cookies