Horoscop zilnic 19 septembrie 2014. Gemenii au probleme de sanatate, iar Balantele au nevoie de bani


Racii sunt nevoiti sa petreaca mai mult timp la locul de munca, iar Fecioarele petrec mai mult timp cu familia. Citeste mai jos intreg horoscopul zilnic!


BERBEC

Finalul de saptamana te gaseste intr-o dispozitie de zile mari si esti dornica sa-ti rezolvi toate problemele de la locul de munca, dar si de acasa.

TAUR

Pregatesti o petrecere surpriza pentru persoana iubita in acest week-end, astfel ca esti ocupata cu treburile organizatorice, la care te ajuta si prietenii tai. 

GEMENI

Problemele de sanatate din ultima perioada devin din ce in ce mai grave, asa ca te hotarasti ca este momentul potrivit sa mergi la un control.

RAC

Esti nevoita sa petreci cateva ore in plus la locul de munca, astfel ca iti amani planurile pe care ti le facusei cu prietenii pentru aceasta seara. 

LEU

Esti prea obosita si te decizi sa-ti iei o zi libera si sa-ti prelungesti week-end-ul, pe care il vei petrece alaturi de prieteni departe de agitatia din oras. 

FECIOARA

Te pregatesti pentru un week-end in care vei fi alaturi de familie si iti vei reincarca bateriile pentru o perioada care se anunta destul de aglomerata. 

BALANTA

Treci printr-o perioada dificila din punct de vedere financiar, iar cheltuielile neprevazute care apar in aceasta zi nu fac decat sa adanceasca aceasta situatie. 

SCORPION

Primesti o veste trista din partea rudelor care iti da planurile de week-end peste cap. Trebuie sa-ti reorganizezi activitatile si sa te gandesti care iti sunt prioritatile. 

SAGETATOR

Petreci o zi relaxanta alaturi de prieteni, mergi la cumparaturi cu amicele tale, iar seara iesi in oras cu persoana iubita, unde luati o cina romantica. 

CAPRICORN

Ajuti un prieten care se afla la ananghie, iar intreaga zi ti-o petreci sub semnul bunei dispozitii si a relaxarii. Seara iesi in oras cu prietenii sau iei cina impreuna cu familia.

VARSATOR

Problemele de la locul de munca iti afecteaza nu doar viata profesionala, ci si cea personala, astfel incat apar certuri cu partenerul de viata, situatie care va ameninta serios relatia voastra.

PESTI

Primesti o oferta de munca tentanta care te determina sa te gandesti serios la o schimbare pe plan profesional, mai ales ca este vorba despre o provocare majora. 

related posts

Modifică setările cookies