Horoscop zilnic 2 aprilie 2015. Taurii au parte de o surpriza, iar Balantele au probleme la job


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 2 aprilie 2015.


BERBEC

Se anunta o zi agitata, in care nu reusesti sa faci fata ritmului de lucru. Trebuie sa participi la o serie de sedinte care iti dau planurile peste cap pentru intreaga seara.

TAUR

Partenerul de viata iti face o surpriza de dimineata, iar intreaga zi debordezi de energie si reusesti sa rezolvi marea majoritatea a task-urilor pe care ti le stabilisei.

GEMENI

Primesti o veste proasta din partea rudelor si esti nevoita sa-ti refaci planurile pentru urmatoarele zile, iar astazi trebuie sa faci niste drumuri neprevazute. 

RAC

Incepi ziua cu o cearta cu unul dintre colegii de la munca, iar intreaga zi trebuie sa gasesti o solutie pentru a rezolva acest conflict cat mai repede. 

LEU

Esti obligata sa faci niste cheltuieli neprevazute, motiv pentru care esti nevoita sa imprumuti o suma de bani de la un prieten important sau de la vreo ruda.

FECIOARA

Este o zi dificila pentru tine, deoarece astrele nu sunt de partea ta, iar lucrurile par sa nu-ti iasa asa cum iti doresti, nici la job, nici acasa. 

BALANTA

Ai ramas in urma cu niste sarcini de la job, asa ca esti obligata sa ramai peste program la job si sa anulezi planurile pe care ti le facusei pentru seara. 

SCORPION

Astrele nu sunt de partea ta, partenerul de viata iti face reprosuri ca nu petreci suficient timp alaturi de el, de aceea ar trebui sa faci ceva in acest sens, pentru ca relatia voastra sa nu aiba de suferit. 

SAGETATOR

Vrei sa-i faci o surpriza unei prietene din copilarie, asa ca incerci sa iti pregatesti un plan pentru a organiza o petrecere unde sa inviti toti amicii. 

CAPRICORN

Trebuie sa oferi niste explicatii legate de anumite decizii pe care le-ai luat in ultima perioada la job, asa ca astazi participi la o sedinta cu superiorii tai.

VARSATOR

Un prieten bun iti cere ajutorul in legatura cu o problema personala, asa ca te intalnesti cu el pentru a discuta problema in detaliu.

PESTI

Ai ajuns intr-un punct in care nu mai suporti intrigile care apar la job si esti hotarata sa faci ceva in acest sens, asa ca semnalezi aceste probleme superiorilor.

related posts

Modifică setările cookies