Horoscop zilnic 2 august 2017. Racii isi vad dorintele indeplinite, iar Fecioarele intra intr-un conflict


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul 2 august 2017:


BERBEC

Esti plina de optimism azi, iar cei din jur nu au cum sa nu observe asta! Planurile iti ies exact asa cum ti-ai propus, iar spre seara e posibil sa ai parte de o vizita neasteptata!

TAUR

Traditionalismul care te caracterizeaza isi pune amprenta in viata amoroasa! Vrei sa respecti intocmai pasii clasici ai unei relatii, iar partenerul tau trebuie sa se adapteze regulilor pe care le urmezi cu strictete.

GEMENI

Esti binedispusa si vrei sa duci la bun sfarsit proiecte pe care le-ai inceput cu mult timp in urma. Datorita ambitiei si organizarii tale eficiente, ziua se va incheia cu succes, exact asa cum ai sperat. 

RAC

Dorintele ti se implinesc incet, dar sigur, fapt ce aduce multa bucurie in viata ta. Ai rabdare, esti maestra in a gestiona situatiile tensionate si asta te ajuta sa atragi de partea ta fix ceea ce iti doresti!

LEU

Partenerul de cuplu te va surprinde pe parcursul zilei de azi, asa cum nici nu te gandeai. Esti convinsa ca meriti sa fii rasfatata si sa primesti aprecieri in majoritatea timpului!

FECIOARA

Azi e posibil sa intri intr-un conflict cu o persoana din familie, dar lucrurile se vor aranja rapid, daca actionezi cu tact si rabdare. Ai incredere in intuitia ta!

BALANTA

Calmul tau si spiritul organizatoric te salveaza din orice conflict ar aparea azi. Ai vrea sa pleci si tu intr-o vacanta, insa stii ca pana atunci trebuie sa finalizezi un proiect important la munca.

SCORPION

Ai tendinta de a fi razbunatoare uneori, considerand ca altii au gresit prea mult fata de tine. Nu are rost sa consumi energie in razbunari inutile. Mai bine adopti o atitudine inteleapta si lasi timpul sa faca dreptate!

SAGETATOR

Ai nevoie de o schimbare care sa te puna pe picioare si sa-ti dea o noua doza de energie. Poti sa incepi prin a-ti organiza in weekend o vacanta in care sa te relaxezi pe deplin.

CAPRICORN

In ultimul timp, ai renuntat la orgoliu, pentru ca ti-ai dat seama ca iti faci singura rau. Lucrurile merg din ce in ce mai bine in viata ta, fapt ce iti aduce liniste interioara. 

VARSATOR

Ai idei care sunt apreciate la munca si esti intr-o perioada cand si relatie cu partenerul merge ca pe roate. Nu te culca totusi pe o ureche si continua sa pastrezi relatia de cuplu vie, prin gesturi mici, pline de dragoste.

PESTI

Ai ambitie suficienta cat sa termini tot ce ti-ai propus pentru azi. Pe parcursul serii, e posibil sa fii invitata la un eveniment deosebit cum ar fi o expozitie de pictura sau o piesa de teatru!

related posts

Modifică setările cookies