Horoscop zilnic 2 decembrie 2015. Gemenii trebuie sa faca o alegere personala, iar Leii au probleme de sanatate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 2 decembrie 2015. 


BERBEC

Un proiect la care lucrezi de ceva vreme incepe sa se concretizeze. Astazi vezi primele rezultate si esti mandra ca munca ta nu a fost in zadar.

TAUR

Ai parte de o zi linistita, in care reusesti sa-ti rezolvi o parte din problemele de la munca si sa petreci timp de calitate alaturi de persoana iubita. 

GEMENI

Astazi ai de ales intre prieteni si iubit. Ambele tabere trag de tine si va trebui sa faci o alegere. Ai grija cum iti justifici alegerea, ca sa nu superi pe nimeni. Pana la urma, totul se va rezolva cu bine.

RAC

Ai muncit atat de mult in aceasta saptamana, incat astazi te simti epuizata si nu mai poti sa dai acelasi randament, asa ca nu reusesti sa-ti inchei toate treburile de la job. 

LEU

De cateva zile esti foarte bolanava si nici astazi nu pari sa te simti mai bine, de aceea esti nevoita sa-ti mai iei inca o zi libera de la munca, chiar daca nu-ti doreai asta.

FECIOARA

Incerci sa iti impui ideile la locul de munca, insa fara prea mare succes. Dintr-un motiv sau altul, nu esti deloc luata in serios, iar lucrul acesta te frustreaza. Incerci sa ai o atitudine mai autoritara.

BALANTA

Primesti vizita unei prietene pe care nu ai mai vazut-o de ceva timp, asa ca intreaga zi o petreci alaturi de ea, in oras, apoi la un film asa cum faceati in trecut. 

SCORPION

Nu este o zi favorabila pentru luarea unor decizii importante, asa ca ar fi indicat sa nu te implici in discutii importante la locul de munca. 

SAGETATOR

Astazi esti supusa unei critici dure, care te afecteaza in mod dosebit. Incearca insa sa vezi si partea constructiva a lucrurilor si sa imbunatatesti ce se poate. 

CAPRICORN

Ai parte de o zi linistita, in care nu se intampla nimic important si in care iti rezolvi problemele fara sa apara vreo schimbare in programul obisnuit. 

VARSATOR

Planurile tale se schimba brusc si dramatic, fie ca este vorba de viata ta profesionala sau cea personala. Partenerul tau este primul afectat de situatia creata, insa iti pasa mai mult de ceea ce ti se intampla tie decat de ceea ce li se intampla celor apropiati.

PESTI

Esti predispusa sa faci greseli la locul de munca, facultate sau scoala. Ai o multime de idei bune, dar din pacate nu reusesti sa ti le organizezi astfel incat sa se concretizeze in proiecte de succes. 

related posts

Modifică setările cookies