Horoscop zilnic 2 decembrie 2016. Taurii nu sunt sinceri cu cei din jur, iar Racii ii inspira pe cei din jur


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 2 decembrie 2016.


BERBEC

Daca de-a lungul saptamanii ai fost nevoita sa interactionezi si cu persoane care iti displac, azi iti permiti luxul de a alege cu cine interactionezi. Iesi in oras cu prietenii, ii contactezi pe cei dragi si parte de o zi linistita, care iti ofera o stare de bine.

TAUR

Ai tendinta sa te joci prea mult cu vorbele astazi si sa spui doar jumatati de adevaruri. De aceea, apar probleme de comunicare cu cei din jur. De aici si pana la conflicte nu lipseste decat un pas. 

GEMENI

Esti foarte emotiva si din acest motiv devii o tinta pentru cei din jur. Reactiile tale lacrimogene nu impresioneaza pe nimeni si poti deveni victima unor ironii. Incearca sa nu mai dramatizezi tot ce ti se intampla.

RAC

Astazi esti o sursa de inspiratie pentru cei din jur. Gandesti limpede, ai reactii rapide si idei originale. Practic, este momentul tau sa te afirmi la job. Sclipirea ta nu va trece neobservata.

LEU

Incepi ziua in forta si o tii asta pana seara tarziu. Esti plina de energie si ti-ai propus sa faci mai multe decat este omeneste posibil. Incearca sa te organizezi un pic mai bine si sa mai lasi si pe maine din lucrurile pe care le-ai planuit pentru astazi.

FECIOARA

Esti cam distrata astazi si poti rata diverse oportunitati. Nu te poti concentra, traiesti intr-o lume paralela si refuzi sa te conectezi la realitate. Atitudinea ta poate fi enervanta pentru cei din jur, care o intereseaza ca lipsa de respect si dezinteres.

BALANTA

Esti pusa pe glume astazi si ai tendita de a face haz de necaz. Desi tu nu incerci decat sa destinzi atmosfera, multi nu vad cu ochi buni remarcile tale "acide". Incearca sa faci acest gen de glume doar cu persoanele care nu te judeca prea aspru.

SCORPION

In incercarea de a fi mereu draguta si amabila cu cei din jur, iti poti incalca niste principii la care tii destul de mult. Nu te mai lasa calcata in piciore doar de dragul de a nu-i supara pe cei din jur. 

SAGETATOR

Ai tendinta sa iei decizii pripite si sa te arunci cu capul inainte, fara sa te gandesti prea bine la consecinte. Ai mare grija la hotararile pe care le iei si cere sfatul cuiva in care ai incredere pentru a te asigura ca alegerea esta una buna.  

CAPRICORN

Nu va fi o zi tocmai usoara pentru tine. Vei fi implicata, mai mult fara voia ta, intr-o discutie controversata, la care va trebui sa iei partea cuiva. In ciuda faptului ca nu vrei sa dai verdicte, pana la urma tot vei supara pe cineva cu parerile tale.

VARSATOR

Este ziua perfecta pentru a-ti pune la bataie creativitatea. Desi ai tendinta sa faci aceeasi alegere pe care ai mai facut-o si in trecut, nu te lasa constransa de vechile idei si vino cu ceva inovativ.

PESTI

Astazi esti contra tuturor. Parerile tale sunt diferite de ale celorlalti si tii cu toata taria sa iti impui punctul de vedere. Ai impresia ca numai parerile tale sunt bune si ii jgnesti pe cei din jur cu atitudinea ta. Ai grija, totul se poate intoarce impotriva ta!

related posts

Modifică setările cookies