Horoscop zilnic 2 februarie 2016. Racii trebuie sa faca rost de bani, iar Capricornii sunt dezorganizati


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 2 februarie 2016. 


BERBEC

Se anunta o zi agitata, in care se intampla tot felul de lucruri neprevazute la job, iar tu esti nevoita sa ramai la birou peste program pentru a rezolva aceste probleme. 

TAUR

Te trezesti intr-o dispozitie foarte buna si esti plina de energie. La job iti rezolvi toate task-urile pe care ti le-ai stabilit, iar seara iesi in oras cu prietenele. 

GEMENI

Primesti o veste importanta la locul de munca. Fie ca este vorba despre o promovare sau despre o marire de salariu, bucura-te de aceasta reusita, deoarece o meriti. 

RAC

Trebuie sa faci rost de bani pentru a-ti rezolva niste probleme financiare, de aceea esti nevoita sa te imprumuti cu o suma de bani de la o prietena. 

LEU

Ai sentimente confuze cu privire la o decizie pe care trebuie sa o iei pe plan personal. Incearca sa nu te grabesti si sa cantaresti toate aspectele, pentru a nu suferi pe viitor. 

FECIOARA

Ai parte de o zi linistita, in care lucrurile evolueaza asa cum iti doresti. La job esti apreciata pentru munca depusa, iar seara o petreci alaturi de persoana iubita. 

BALANTA

Incerci sa te calmezi dupa ce aflii discutiile care au loc la job cu privire la promovarea ta. Chiar daca nu iti sunt contestate meritele, inca se pune problema daca meriti asta sau nu. 

SCORPION

Te stresezi din cauza unui proiect pe care trebuie sa-l finalizezi. Ai ramas in urma, iar astazi trebuie sa faci in asa fel incat sa termini totul la timp. 

SAGETATOR

Esti invidioasa pe succesul uneia dintre colegele de la munca. Chiar daca nu se implica la fel de mult ca tine, reuseste sa atraga atentia asupra ei, iar asta te deranjeaza destul de tare. 

CAPRICORN

Esti foarte dezorganizata astazi si te surprinde si pe tine starea de haos care a cuprins viata ta. Simti ca nu mai ai timp pentru nimic si ca ai ajuns un fel de robotel. 

VARSATOR

Te simti atrasa de o persoana despre care stii ca nu este tocmai potrivita pentru tine. Incerci sa te faci remarcata, insa nu stii care ar fi cea mai buna abordare. 

PESTI

Astazi ai senzatia ca ai toata lumea la picioare. Iti iese tot ce ti-ai planificat si te bucuri de toata atentia in cercurile pe care le frecventezi. Ai parte de o zi reusita!

related posts

Modifică setările cookies