Horoscop zilnic 2 februarie 2017. Berbecii vor sa iasa in evidenta, iar Gemenii au cheltuieli neprevazute


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 3 februarie 2017.


BERBEC

Te straduiesti prea tare sa iesi in evidenta la locul de munca si nu reusesti decat sa-ti ingreunezi situatia care si asa nu era prea buna, dupa problemele din ultima perioada. 

TAUR

Esti nemultumita de felul in care evolueaza lucrurile la munca, mai ales de relatia pe care o ai cu colegii tai. Nu prea stii ce sa faci, de aceea te sfatuiesti cu o prietena buna despre viitorul tau. 

GEMENI

O cheltuiala neprevazuta iti da peste cap toate planurile de cumparaturi pe care ti le facusei, iar acum esti nevoita sa gasesti o varianta pentru a iesi in aceasta incurcatura.

RAC

Incerci sa-i multumesti pe toti din jurul tau, insa putini par sa aprecieze eforturile pe care le faci, lucru pe care il observi in mod special astazi, cand ai nevoie de ajutor din partea unor apropiati. 

LEU

Dupa o lunga perioada in care nu prea ai avut noroc in dragoste, se pare ca soarele ajunge si pe strada ta, asa ca astazi exista sanse reale sa intalnesti pe cineva special.

FECIOARA

Esti intr-un impas sentimental, trebuie sa iei o decizie cu privire la viitorul tau, iar astazi incerci sa analizezi situatia cat mai bine pentru a vedea ce ai de facut. 

BALANTA

Te trezesti cu o dispozitie de zile mari, lucru care te ajuta pe parcursul intregii zile si care iti da energie pentru a iti termina treburile de la job, dar si pentru o iesire cu prietenele. 

SCORPION

Ai cateva probleme financiare, iar astazi par ca lucrurile nu stau mai bine pentru tine din acest punct de vedere, asa ca trebuie sa iei cateva decizii pentru a trece peste acest impas. 

SAGETATOR

Nu esti intr-o forma fizica foarte buna, mai ales ca in ultima vreme ai muncit foarte mult, iar astazi incep sa apara primele semne serioase ale oboselii. 

CAPRICORN

Dai dovada de o bunavointa incredibila, iar increderea pe care o au ceilalti in tine te conduce tot mai mult catre statutul de lider. Tot astazi apar cele mai interesante posibilitati de dezvoltare.

VARSATOR

Este posibil sa apara unele oportunitati deosebite in ceea ce priveste cariera ta. Fie ca este vorba de o promovare, de un premiu sau de orice alt gen de reusita care iti poate spori faima si prestigiul, cert este ca astazi esti in centrul atentiei si esti apreciata de superiorii tai.

PESTI

Se intampla lucruri care te fac sa fii mandra de persoana iubita, poti avea o bucurie legata de partenerul tau, iar daca te afli in conjunctura potrivita, o bucurie legata de o eventuala sarcina sau de copiii tai.

related posts

Modifică setările cookies