Horoscop zilnic 2 februarie 2018. Taurii intra in discutii conflictuale, vezi ce se intampla cu Balantele


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 2 februarie 2018.


BERBEC  

Ai parte de o zi relaxanta in adevaratul sens al cuvantului. Dormi pana tarziu, reusesti sa ajungi la zi cu episoadele din serialul preferat si iti faci timp si pentru a te rasfata cu o masca de par.  

 

TAUR

Apar probleme in viata de cuplu, dar incearca sa tragi de timp si sa nu iei astazi vreo decizie radicala pentru ca s-ar putea sa o regreti in scurt timp. Pune-ti intai ordine in ganduri si sentimente si apoi pronunta-te cu privire la viitorul relatiei tale. Sunt sanse mari sa intrati intr-un conflict, altfel!

 

GEMENI 

Astazi reusesti sa vezi partea plina a paharului indiferent de ceea ce se intampla in jurul tau. Buna dispozitie nu iti este stricata nici atunci cand afli ca persoana care te atrage este indragostita lulea de altcineva.

 

RAC 

Te simti foarte obosita si preferi sa nu iesi din casa. Nu este exclus sa iti petreci intreaga zi in pijama, stand in varful patului si urmarind serialul preferat. Nimeni nu te va judeca daca iti vei lua o zi libera, doar pentru tine.

 

LEU  

Iti petreci ziua la cumparaturi, profitand de reducerile din magazine. Te incanta ideea de a-ti innoi garderoba, dar asta nu inseamna ca tot acest maraton al cumparaturilor nu te va obosi.

 

FECIOARA

Astazi va trebui sa scoti bani din buzunar pentru a repara un bun de care nu te poti lipsi (o masina, un telefon sau un televizor). Din pacate, rezolvarea acestei probleme te va costa mai mult decat te asteptai, iar asta te va indispune.

 

BALANTA

Evita sa mergi astazi la cumparaturi pentru ca nu te vei putea abtine si vei ajunge sa cumperi mai mult decat ar trebui. Chiar daca abia ai luat salariul, ar trebui sa fii mai chibzuita daca vrei sa-ti ajunga pana luna viitoare.

 

SCORPION

Vrei cu orice pret sa reusesti sa slabesti. Prin urmare, vei incepe sa iti pui la punct un nou regim alimentar si te vei informa cat mai mult cu privire la alimentele care sunt cu adevarat sanatoase. 

 

SAGETATOR

Este o zi buna pentru a imbunatati o relatie cu o persoana pe care ai tot evitat-o in ultima perioada. Nu-ti face niciun bine sa fii ranchiunoasa, asa ca incearca sa clarifici problemele pe care le-ati avut in trecut. 

 

CAPRICORN 

Indiferent de cat de mult te-ar atrage o persoana pe care ai cunoscut-o in mediul online, astazi nu este o zi buna sa incercati s ava cunoasteti si in offline pentru ca sunt sanse mari sa fii dezamagita.

 

VARSATOR

Este o zi buna pentru a-ti face ordine in viata si in ganduri. Trebuie sa gasesti solutii pentru problemele care te fac sa bati pasul pe loc. Este un moment bun sa depasesti aceste obstacole si sa incepi din nou sa evoluezi.

 

PESTI 

Nu este o zi buna pentru varsatorii care fac parte dintr-un cuplu si asta pentru ca s-ar putea sa afle ca partenerul le-a fost infidel. Prin urmare, aceasta zi va avea o incarcatura emotionala foarte puternica.

related posts

Modifică setările cookies