Horoscop zilnic 2 ianuarie 2018. Berbecii incep lucruri noi, vezi ce se intampla cu Varsatorii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 2 ianuarie 2018:


BERBEC

Poate sa apara ceva cu totul nou in viata voastra. De la o schimbare de job sau de locuinta, pana la o cerere in casatorie, totul ia o intorsatura de-a dreptul interesanta.

TAUR

Gestionarea unor bani pe care i-ati primit ar trebui sa se faca cu ceva mai multa atentie. Aveti tendinta sa cheltuiti mai mult decat este nevoie si va puteti trezi intr-o situatie neplacuta, fara sa va dati seama la timp.

GEMENI

Se anunta o zi aglomerata, plina de evenimente sociale la care veti fi nevoita sa va prezentati si chiar sa va aratati interesate de ceea ce se intampla acolo. Nu ar strica sa aveti o gandire pozitiva, cine stie cum descoperiti ca va face placere cu adevarat.

RAC

Racii care se afla intr-o relatie vor avea partea de o surpriza din partea persoanei dragi, insa nici cei singuri nu stau prea rau la acest capitol. Exista cineva care a pus ochii pe cate un Rac si au loc flirturi intense.

LEU 

Leii sunt atrasi de persoanle inteligente si incepand de astazi se poate infiripa o relatie cu o persoana destul de noua in viata lor, dar cu care impartasesc aceleasi interese.

FECIOARA

Fecioarele se pot simti tradate sau dezamagite de cineva drag, iar asta ar putea sa le faca sa se arunce intr-o aventura, nu neaparat un romantica, insa vor cauta o cale de iesire dn starea neplacuta pe care o au.

BALANTA

Balantele isi doresc sa se tina cat mai departe de orice fel de responsabilitate, dar asta devne imposibil cand vine vorba de locul de munca. Din pacate, vor fi nevoite  sa  dea randament si sa nu lase nimic doar pe jumatate facut.

SCORPION

Pot avea loc ceva discutii neplacute, cu partenerul de viata si simtiti ca a venit timpul sa iei o decizie in aceasta privinta. Putin timp petrecut separat nu poate sa le strice niciuneia dintre parti.

SAGETATOR

Sagetatorii pot avea mici neplaceri, legate de serviciu, insa tine doar de tine modul in care le interpreteaza. Este posibil sa fie chemati la birou mai rapid decat si-ar fi dorit, din timpul concediului, iar asta ii nemultumeste complet.

CAPRICORN

Capricornilor nu prea li se intampla asta, dar acum pot simti nevoia de afectiune. Le este teama, insa sa si arate asta, fie ca este vorba despre partnerul de viata sau despre familia de la care asteapta un gest dragastos.

VARSATOR

Varsatorii sunt implicati in tot felul de lucruri sociale, care ii fac sa fie toata ziua inconjurati de persoane cu care sa se antreneze in discutii care de care mai interesante. 

PESTI

Pestii pot intampina ceva dificultati la capitolul financiar, care astazi le cam da batai de cap. Au de facut planuri si de organizat multe lucruri, cu sume mici de bani.

related posts

Modifică setările cookies