Horoscop zilnic 2 iulie 2015. Scorpionii iau o decizie importanta, iar Racii sunt plini de energie


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 2 iulie 2015. 


BERBEC

Esti intr-o perioada destul de proasta, iar asta iti afecteaza si activitatea de la job. Incearca sa te concentrezi mai bine, altfel vei avea de suferit si in acest sens.

TAUR

Esti in plin proces de schimbare a locului de munca, iar astazi primesti o oferta care pare sa te multumeasca. Consulta-te si cu un apropiat pentru a obtine o parere in plus.

GEMENI

Te straduiesti sa rezolvi un conflict pe care il ai cu unul dintre colegii de la job, insa se pare ca nu ai prea multe sanse, mai ales ca respectivul nu pare dornic sa isi recunoasca partea lui de vina.

RAC

Esti plina de energie, iar cei din jurul tau par incantati de starea in care te afli, mai ales ca in ultima perioada nu prea ai fost bine dispusa.

LEU

Astrele nu sunt de partea ta si intampini tot felul de probleme la job, iar seara te certi cu partenerul de viata din cauza unor motive stupide. 

FECIOARA

Dai dovada de diplomatie intr-o discutie importanta care are loc la job, iar superiorii observa acest lucru si te felicita pentru aceasta reusita.

BALANTA

Esti atat de obosita incat nu mai faci fata volumului de lucru de la job. Incearca sa gasesti timp pentru tine si sa te odihnesti mai mult, altfel vei avea de suferit. 

SCORPION

Trebuie sa iei o decizie importanta cu privire la viitorul tau profesional, iar asta iti creeaza destul de multe probleme, tinand cont ca nu te-ai hotarat la ceea ce vei face.

SAGETATOR

Dupa o zi destul de obositoare la job, seara te intalnesti cu niste prieteni pe care nu i-ai mai vazut de ceva vreme si te incarci cu multa energie pozitiva.

CAPRICORN

Te-ai implicat prea mult in problemele unei prietene apropiate si iti dai seama ca nu a fost cea mai buna decizie, tinand cont ca acum ai si tu de suferit.

VARSATOR

Esti cu gandul la vacanta, mai ales dupa o perioada in care ai muncit destul de mult. Mai rezista putin si apoi te vei bucura asa cum trebuie de concediu.

PESTI

Desi esti prinsa cu multe proiecte la job, dai dovada de un spirit organizatoric foarte bun si reusesti sa-ti faci timp si pentru o iesire cu prietenele. 

related posts

Modifică setările cookies