Horoscop zilnic 2 iunie 2014. Fecioarele vor sa riste totul astazi, iar Balantele au probleme in cuplu din cauza partenerului


Horoscop zilnic 2 iunie 2014. In plus, Capricornii nu isi pot controla emotiile. Vedeta zilei: Morena Baccarin (35). La multi ani!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 2 - 8 IUNIE

 

BERBEC

Iti irosesti inutil energia de-a lungul zilei, iar seara, cand ar trebui sa fii cu adevarat in forma, iti dai seama ca nu mai poti face nimic din ce ti-ai propus. Obosita, iti anulezi planurile si alegi sa te relaxezi sau sa te odihnesti.

 

TAUR

Ai avut ceva probleme ieri si tot ceea ce s-a intamplat te macina inca. Esti tentata sa te inhami la foarte multe proiecte, din dorinta de a-ti ocupa mintea, insa nu te poti concentra cum se cuvine la nimic.

 

GEMENI

O zi nesigura. Ai facut niste planuri pe care nu le-ai batut in cuie, iar acum habar nu ai ce urmeaza sa se intample in viitorul foarte apropiat. Seara, faci putin sport, iti eliberezi mintea de orice gand care te distrage si te pregatesti pentru o noua zi, mai productiva si organizata.


RAC

Cateva fantezii sexuale te distrag de la lucrurile cu adevarat importante pe care trebuie sa le faci. Simti ca trebuie sa le pui in practica, iar partenerul intra in joc, asa cum o face de obicei. O zi aspectata pozitiv.

 

LEU

Te intalnesti cu un grup de prieteni cu care impartasesti aceleasi pasiuni. Hobby-urile voastre comune va ofera oportunitatea sa va simtiti bine unii in preajma celorlalti si sa profitati din plin de cele cateva ore petrecute impreuna.
 

FECIOARA

Iti place sa risti. Cu toate ca ai pus la cale o strategie elaborata, vrei sa lasi totul deoparte si mizezi pe intuitie pentru a duce un plan la bun sfarsit. Rezultatele ar putea fi pe masura: neasteptate.

 

BALANTA

Probleme in relatie din cauza partenerului. Aveti puncte de vedere diferite, iar acest fapt da nastere unui conflict pe care nu-l veti putea rezolva decat daca vorbiti deschis.

 

SCORPION

Tensiune si agitatie astazi pentru Scorpioni. Trebuie sa alergi dintr-o parte in alta pentru a rezolva anumite probleme, iar asta iti da tot programul peste cap. Abia seara vei putea sa rasufli usurata si sa te destinzi putin.

  

SAGETATOR

O zi minunata pentru a face sport. Incearca sa petreci macar jumatate de ora in aer liber, alaturi de persoane apropiate, iar energia si binedispozitia ta se vor imbunatati considerabil.

 

CAPRICORN

Stai departe de orice fel de activitate care necesita calm si concentrare. Evita, de asemenea, sedintele lungi. Reactionezi impulsiv si nu iti poti controla emotiile astazi, asa ca cel mai bine ar fi sa eviti contactul cu cei din jur.

 

VARSATOR

Iti recapeti increderea de sine si ai parte de o zi buna, norocoasa. Traiesti o experienta interesanta, demna de povestit, iar una dintre marile tale pasiuni se poate transforma intr-un proiect la care visezi demult.

 

PESTI

Tinzi sa iei decizii pripite si nu te gandesti deloc la consecintele faptelor tale. Ai mare griji fiindca astazi risti sa pierzi sume importante de bani.

related posts

Modifică setările cookies