Horoscop zilnic 2 iunie 2017. Pestii primesc o vizita surpriza, iar Balantele pot fi suprinse de o persoana draga


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 2 iunie 2017.


BERBEC

Provocarile de la viata nu ar trebui sa te paralizeze, ele sunt doar lectii pentru a te ajuta sa descoperi cine esti cu adevarat, ce ti-ai dori sa fii si ce a mai ramas de lucrat in tine pentru a ajunge la o multumire de sine completa. Priveste lucrurile dintr-un unghi pozitiv!

TAUR

Opreste-te putin din activitatile tale zilnice si arunca-ti privirea spre ceea ce are viitorul sa iti ofere. Exploateaza-ti oportunitatile pe care le primesti si nu te grabi sa te decizi asupra unor lucruri de maxima importanta care iti pot schimba viata. Aseaza-te comod si reflecta indelung la ceea ce ai de indeplinit.

GEMENI

Dovedeste rabdare in posibilele situatii care te vor pune la incercare. Nu ii intoarce pe ceilalti impotriva ta in astfel de momente, ci mai degraba bucura-te de prezenta lor si cauta un ajutor eficient in fiecare. Poti primi idei interesante si solutii la indemana pentru ceea ce te framanta. 

RAC

Persoanele din jurul tau care par sa faca greseli nenumarate care te afecteaza in mod direct, trebuie tratate cu rabdare si toleranta. Fii un sprijin pentru ele si evita sa le spui intr-un mod nepotrivit ceea ce gresesc. Comporta-te asa cum ai vrea sa fii tu tratata in astfel de momente.

LEU

Relatiile de prietenie sunt foarte importante, dar nu te avanta sa iti cladesti noi relatii cu persoane care nu sunt sanatoase pentru starea ta interioara. Oamenii pozitivi si bine intentionati sunt cei care merita sa ramana langa tine si sa iti fie alaturi in momente de bucurie.

FECIOARA

Chiar daca esti foarte solicitata atat la locul de munca dar si de catre membrii familiei si trebuie sa iti duci la bun sfarsit sarcinile, incearca sa ai mai multa grija de sanatatea ta atat fizica, cat si de cea interioara. Ambele conteaza in egala masura.

BALANTA

Poate ai dori sa incerci o metoda noua tie pentru rezolvarea problemelor, si anume sfatuindu-te cu cei in care poti avea incredere. Lucrurile merg mai bine cand se lucreaza in echipa si, de asemenea, rezultatul va fi mai satisfacator atunci cand ai cu cine sa impartasesti bucuria. Ti se pregatesc lucruri bune din partea cuiva drag.

SCORPION

Nu fii prea aspra cu tine si nu te condamna pentru ceea ce ai facut si pentru tot ceea ce nu ai facut. Da-ti timp sa descoperi ceea ce trebuie sa faci pe mai departe si nu te impiedica in momente de deznadejte care vor veni inevitabil. 

SAGETATOR

Bucura-te de prezenta oamenilor in viata ta! Nu ii judeca pentru ceea ce sunt si nici nu incerca sa ii schimbi in vreun fel anume, ci accepta-i pe fiecare cu bune si cu rele. Petrece mult timp cu prietenii si familia ta si binedispune-te asa cum sti tu mai bine.

CAPRICORN 

Iti face bine sa socializezi cu cat mai multe persoane, dar problemele sau treburile personale nu ar trebui sa se numere printre subiectele voastre de conversatie. Incearca sa nu te mai confesezi daca nu este absolut necesar, caci acest lucru se poate intoarce impotriva ta mai devreme sau mai tarziu.

VARSATOR

Nu te implica in discutiile aprinse care se desfasoara in colectivul din care faci parte, chiar daca tinzi sa crezi ca tu detii informatiile necesare. Asteapta sa se calmeze apele si spune-ti punctul de vedere doar persoanelor care sunt pregatite sa te asculte si sa iti accepte ideile proprii.

PESTI

Fii atenta la felul in care tinzi sa raspunzi criticilor pe care le primesti de la colegii de munca sau de la familie. Mai ales pentru ca o persoana apropiata iti face o vizita sau te contcteaza, pentru ca vrea sa purtati o discutie serioasa. Incearca sa nu iti indreptatesti fiecare actiune si sa meditezi asupra nemultumirilor celorlalti.

related posts

Modifică setările cookies