Horoscop zilnic 2 mai 2016. Fecioarele trec prin experiente noi, iar Varsatorii atrag atentia celor din jur


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 2 mai 2016.


BERBEC

Fii deschisa si disponibila astazi, caci vei fi abordata pe durata intregii zile pentru a rezolva unele situatii destul de dificile. Iubitul iti va cere sfatul intr-o anumita privinta.

TAUR

Generozitatea de care dai dovada nu are limite. Ai tendinta de a cheltui foarte multi bani pe lucruri de care nu te folosesti, dar si de a face cadouri scumpe unor persoane destul de importante pentru tine.

GEMENI

Te afli in centrul atentiei si tocmai acum este posibil sa dai gres daca nu te concentrezi cum trebuie. Ai grija la efortul fizic exagerat pe care il faci, caci s-ar putea sa aiba un impact negativ asupra sanatatii tale.

RAC

Ai tendinta de a cheltui bani inutil si este posibil ca din acest motiv sa-ti iei adio de la vacanta de vara. Incearca sa cumperi doar strictul necesar, astfel incat sa poti face fata cheltuielilor din perioada urmatoare.

LEU

Optimista, increzatoare in fortele proprii si deschisa noilor provocari, reusesti sa te implici in activitati noi si sa cooperezi cu oameni importanti, care raman surprinsi de abilitatile tale, nedescoperite pana acum.

FECIOARA

Pregateste-te sa faci fata unor experiente total noi si imprevizibile, care iti vor da sansa sa te descoperi pe tine, dar sa cunosti si oameni interesanti.

BALANTA

Ai ocazia sa inveti foarte multe lucruri noi de la niste persoane extrem de bine pregatite. Curiozitatea si placerea de a socializa te arunca in cateva discutii interesante, unde ai sansa sa iti pui in valoare cunostintele.

SCORPION

Schimbarea pe care urmeaza sa o faci in viata ta aduce multa tensiune in jurul tau. Nu uita sa-ti pastrezi echilibrul inclusiv in momentul in care esti pusa in situatii destul de dificile, care au nevoie de atentia si concentrarea ta.

SAGETATOR

Te concentrezi strict asupra familiei si relatiei amoroase. Ii acorzi persoanei iubite mai multa atentie decat de obicei si te gandesti inclusiv sa-i faci o surpriza placuta, incercand astfel sa-i demonstrezi cat de mult o iubesti.

CAPRICORN

Renunti la propriile placeri pentru a-i oferi persoanei iubite atentia de care are nevoie. Ai inclusiv curajul de a face o schimbare in viata ta, ce il include inevitabil si pe partenerul tau, care ramane surprins de decizia ta.

VARSATOR

Eleganta si diplomatia de care dai dovada ori de cate ori ai ocazia te plaseaza astazi in atentia unor oameni extrem de influenti, alaturi de care vei avea ulterior sansa de a lucra si de a te dezvolta.

PESTI

Ai parte de o zi in care succesul iti va surade de mai multe ori. Ignora complet rautatile din jurul tau, caci nu merita sa le acorzi niciun moment atentia ta.

related posts

Modifică setările cookies