Horoscop zilnic 2 martie 2016. Leii au mult de munca, iar Varsatorii au parte de o imbunatatire a situatiei materiale


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 2 martie 2016.


BERBEC

Astazi vei afla ce inseamna cresterea si dezvoltarea personala. Redescoperi pas cu pas micile placeri si bucurii ale vietii si este un moment potrivit sa iti faci planuri de viitor. 

TAUR

Astazi pui mai multa baza pe latura instinctiva care te face mai creativa decat de obicei si reusesti sa spui direct in fata ceea ce simti. Daca esti implicata intr-un proiect dificil, acum este momentul sa muncesti din greu si sa iti focalizezi energiile. 

GEMENI

Iti intelegi mai bine ca niciodata partenerul de viata si gasesti maniera potrivita de a evita discutiile neplacute prin comunicare si printr-o atitudine pozitiva. Drept rasplata, el iti face o surpriza de proportii.

RAC

Nu da dovada de superficialitate la locul de munca, pentru ca avansarea la care visezi este strans legata de activitatea ta din fiecare zi, in care trebuie sa demonstrezi ca depui toate eforturile necesare pentru ca rezultatele companiei sa fie de admirat.

LEU

Ca de obicei, ai foarte mult de munca si sigur vor aparea si situatii pe care in prima faza ai impresia ca nu le poti controla. Cel mai bine ar fi sa-ti pastrezi calmul si te adaptezi in mod eficient.

FECIOARA

Ca intotdeauna, si astazi faci lucrurile ca la carte, pentru ca esti si tu constienta ca orice detaliu omis iti poate aduce mari prejudicii. Oricum trebuie sa fii foarte atenta pentru ca te poti confrunta cu lipsa de onestitate.

BALANTA

Te asteapta o serie intreaga de noi proiecte si ai parte de toata energia necesara, dar si de sprijinul celor din jur pentru a-ti duce la indeplinire planurile. Este important sa nu actionezi sub impulsul momentului, sa nu te enervezi.

SCORPION

Esti intr-o stare de dezechilibru, caci pe de o parte simti nevoia de afectiune si dragoste, pe de alta parte uneori iti doresti sa fii singura. Daca nu esti implicata intr-o relatie, aceasta singuratate poate fi chiar greu de indurat. 

SAGETATOR

Traiesti o iubire foarte pasionala si ai o relatie foarte deschisa cu partenerul tau, motiv pentru care iti permiti sa exprimi mult mai liber ceea ce simti. 

CAPRICORN

Astazi in mod cert nu treci neobservata. Simti ca este momentul in care trebuie sa iti faci cunoscute punctele de vedere si opiniile si sa analizezi ceea ce simti. 

VARSATOR

Este posibil sa constientizezi in sfarsit ca de obicei faci prea multe sacrificii pentru ceilalti si e timpul sa te gandesti si la propria persoana. Ai parte de o imbunatatire a situatiei materiale.

PESTI

Daca esti implicata intr-o afacere personala, perspectivele sunt favorabile si este posibil sa obtii venituri considerabile, iar daca vei trata totul cu seriozitate ca si pana acum, sansele de reusita vor fi si mai mari.

related posts

Modifică setările cookies