Horoscop zilnic 2 octombrie 2014. Berbecii au o zi agitata, iar Leii au probleme de sanatate


Gemenii au de rezolvat niste probleme in familie, iar Racii sunt implicati intr-un conflict la locul de munca. Citeste mai jos intreg horoscopul zilnic!


Horoscop BERBEC

Ai parte de o zi agitata in care apar numeroase probleme de rezolvat la locul de munca, iar colegii par sa nu fie prea preocupati pentru a te ajuta sa termini la timp lucrurile pe care le ai de rezolvat.

Horoscop TAUR

Ai parte de o surpriza din partea prietenilor care isi doresc sa te inveseleasca dupa o perioada in care ai muncit foarte mult si in care ai avut parte si de o serie de probleme personale.

Horoscop GEMENI

Ai de rezolvat niste probleme in familie, iar acest lucru iti da planurile peste cap si iti creeaza o stare de disconfort pe care o manifesti si la locul de munca.

Horoscop RAC

Nu te intelegi deloc cu un coleg de la munca, iar probleme dintre voi persista si va afecteaza randamentul, astfel ca urmeaza sa fi chemata la o sedinta cu superiorii.

Horoscop LEU

Ai niste probleme de sanatate din cauza carora esti nevoita sa-ti iei cateva zile de concediu de la locul de munca pentru a putea rezolva lucrurile si pentru a te odihni.

Horoscop FECIOARA

Niste cheltuieli neprevazute iti dau planurile peste cap, astfel ca iesirea din week-end esti nevoita sa o amani si sa te ocupi de problemele personale care au aparut pe neasteptate.

Horoscop BALANTA

Esti plina de energie si reusesti sa rezolvi toate lucrurile pe care ti le-ai propus in ziua respectiva, astfel ca seara te poti relaxa linistita alaturi de prieteni. 

Horoscop SCORPION

Primesti vizita unui prieteni vechi pe care nu-l mai vazusei de foarte multa vreme, astfel ca intreaga zi ti-o petreci alaturi de el si de alti amici comuni. 

Horoscop SAGETATOR

Ai multe probleme de rezolvat la locul de munca, mai ales ca ai primit un proiect nou care te solicita, astfel ca intreaga zi ti-o vei petrece la birou.

Horoscop CAPRICORN

Te straduiesti sa iti revii dupa o perioada dificila, in care te-ai despartit de prietenul tau, asa ca incerci sa petreci cat mai mult timp alaturi de prieteni.

Horoscop VARSATOR

Persoana iubita te surprinde cu un cadou pe care ti-l doreai de foarte multa vreme, apoi va programati o iesire romantica la sfarsitul saptamanii. 

Horoscop PESTI

In ultima perioada ai muncit foarte mult, asa ca te decizi ca este momentul potrivit pentru un week-end prelungit in care sa te odihnesti si sa-ti indeplinesti poftele. 

related posts

Modifică setările cookies