Horoscop zilnic 2 octombrie 2015. Racii intampina probleme la job, iar Balantele sunt lipsite de energie


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 2 octombrie 2015.


BERBEC

Partenerul de viata iti reproseaza ca nu-i mai acorzi suficienta atentie, mai ales de cand ti-ai schimbat locul de munca, de aceea ar fi momentul sa faci ceva in acest sens daca nu vrei sa ai de suferit pe plan personal.

TAUR

Nu reusesti sa gasesti o explicatie pentru problemele de sanatate cu care te confrunti in ultima perioada, motiv pentru care decizi ca cel mai bine ar fi sa mergi la un control de specialitate.

GEMENI

Astrele sunt de partea ta in aceasta zi, asa ca ar trebui sa profiti de aceasta oportunitate, fie ca este vorba despre o decizie pe plan profesional sau despre o schimbare pe plan amoros. 

RAC

Esti in pana de idei pentru un proiect important si ai nevoie de o pauza sau macar de cateva ore de relaxare, de aceea te decizi ca pe seara sa iesi in oras alaturi de prietene. 

LEU

Primesti o oferta atractiva pentru un nou job, insa nu esti inca hotarata daca este momentul potrivit pentru a face o schimbare pe plan profesional. 

FECIOARA

Ai exagerat cu cheltuielile in ultima perioada, iar astazi ai ajuns in ipostaza in care nu poti sa-ti achiti utilitatile cotidiene si esti nevoita sa te imprumuti cu bani de la niste prieteni. 

BALANTA

Nu mai ai niciun strop de energie, nu mai reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut la job, iar ziua  de astazi pare sa nu se mai termine, asa ca ar fi cazul sa te gandesti la un concediu.

SCORPION

Vrei sa-ti arati recunostiinta fata de o prietena care te-a ajutat intr-un moment dificil, iar astazi colinzi magazinele pentru a-i cumpara un cadou dragut.

SAGETATOR

O problema de sanatate sau o veste proasta din partea unui apropiat iti va da peste cap planurile pe care le-ai facut pentru aceasta zi, asa ca esti nevoita sa iti refaci programul. 

CAPRICORN

Ai parte de o zi agitata, in care iti sunt testate capacitatea de concentrare si rabdarea, insa pana la finalul zilei reusesti sa te calmezi si sa te relaxezi alaturi de partenerul de viata. 

VARSATOR

Partenerul de viata iti reproseaza ca nu ii mai acorzi atentie ca inainte si ca s-a saturat sa-l lasi pe locul doi, asa ca ar fi bine sa iei masuri in acest sens. 

PESTI

Te simti data la o parte de colegii de la munca, iar o intamplare de astazi de la birou nu face decat sa-ti confirme acest sentiment, ceea ce te deranjeaza destul de tare. 

related posts

Modifică setările cookies