Horoscop zilnic 2 octombrie 2016. Gemenii sunt plini de energie, iar Pestii pot primi un cadou


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 2 octombrie 2016.


BERBEC

Te preocupa directia in care merge relatia ta si nu esti tocmai multumita de cum evolueaza lucrurile. Ai asteptari mai mari de la partener, care nu este atat de implicat pe cat iti doresti tu. Este momentul adevarului: are sau nu viitor relatia voastra?

TAUR

Nativele din Taur ajung sa fie dezamagite din cauza ca lucrurile nu se intampla asa cum isi doresc ele in plan sentimental. Incearca sa fii mai intelegatoare si sa asculti si ceea ce are de spus partenerul tau, poate impreuna veti gasi o solutie. 

GEMENI

Iti cam place sa dictezi in viata de cuplu si sa faceti lucrurile exact asa cum iti place tie. Ei bine, astazi este posibil sa ai parte de o rabufnire din partea iubitului. Lasa-i putin spatiu si nu mai incerca sa iti impui ideile si iubirea cu forta.

RAC

Proiectul la care ai tot lucrat in ultima perioada se apropie de sfarsit, iar tu esti prinsa pana peste cap cu rezolvarea diverselor chestiuni organizatorice, chiar si azi. Iti dedici tot timpul acestui moment, insa in curand vei fi recompensata pe masura. Dupa plata, si rasplata.

LEU

Din dorinta de a impresiona, astazi te porti ca si cum nu ai fi tu insati si pana la urma o dai in bara. Incearca sa te relaxezi si sa nu te mai fortezi sa pari altfel decat esti. Pana la urma va veni si momentul tau sa stralucesti.

FECIOARA

Cand vine vorba de dragoste, dai senzatia ca te joci de-a "v-ati ascunselea" cu partenerul tau. In loc sa ai o relatie bazata pe incredere si comunicare, faci din ce in ce mai multe acuzatii si il banuiesti de infidelitate. Astazi este momentul sa faci ordine in relatia ta.

BALANTA

Vrei sa fii o prietena buna si din cauza asta este posibil sa spui niste minciuni cat casa de mari. Este o diferenta mare intre a fi un bun prieten si a fi un mincinos. Chiar daca adevarul doare, trebuie sa fii sincera cu prietena ta.

SCORPION

Astazi este momentul tau sa te afirmi. Iti vin idei stralucite, debordezi de entuziasm si energie si vrei sa fii de ajutor pentru toata lumea. Vei avea ocazia sa faci lucruri care iti plac si la care sa iti dovedesti creativitatea si originalitatea.

SAGETATOR

Esti destul de artagoasa si autoritara astazi. Crezi ca numai ideile tale sunt bune si ii desconsideri pe cei din jur. Spre finalul zilei, ajungi sa iti pui toti prietenii in cap. Este cazul sa iti rezolvi problema de atitudine.

CAPRICORN

Treci printr-o perioada confuza in viata sentimentala si esti frustrata pentru ca partenerul nu iti acorda atentia pe care tu consideri ca o meriti. Nu este cazul sa tragi concluzii pripite, poate trece printr-o perioada mai dificila, e stresat si ocupat cu jobul.

VARSATOR

Ai pus ochii pe o persoana care iti este... intrerzisa si nu stii ce sa faci. Trebuie sa te gandesti bine daca merita sa iti dezvalui sentimentele fata de cineva atat de inabordabil. Fie ca e un sef sau iubitul celei mai bune prietene, gandeste-te bine in ce te bagi!

PESTI

Ai o abordare destul de agresiva in relatia cu partenerul, iar rabdarea lui ajunge la capat. Ai grija la reactiile tale in preajma lui, pentru ca nu se stie cand ar putea claca. Intr-o relatie trebuie sa faci si compromisuri.

related posts

Modifică setările cookies