Horoscop zilnic 2 septembrie 2015. Racii nu au niciun moment de respiro, iar Pestii isi platesc restantele


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 2 septembrie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Esti cufundata in munca si iti ignori prietenii, familia si chiar si partanerul. Vrei sa duci la bun sfarsit un proiect important si esti dispusa sa ramai si peste program ca sa iti indeplinesti obiectivele. 

Horoscop 2015 TAUR

Incapatanarea de care dai dovada ar putea sa iti strice planurile. Incearca sa faci si compromisuri si sa mai lasi de la tine daca vrei sa ajungi la un numitor comun cu interlocutorii tai. 

Horoscop 2015 GEMENI

Esti cu capul in nori si fluturasi in stomac. Nu te poti concentra la nimic si te gandesti numai la iubire si la aventura. Nu te lasa dusa de val si incearca sa evaluezi situatia la rece.

Horoscop 2015 RAC

Nu ai parte de niciun moment de respiro. Nu te suprasolicita, mai lasa si pe maine ce nu poti face astazi. Nu este chiar atat de mare graba. La o adica, accepta si ajutorul prietenilor daca acestia se ofera.

Horoscop 2015 LEU

Astazi esti dispusa sa joci dupa cum dicteaza cei din jurul tau. Nu te agiti prea tare sa iti exprimi parerile si te multumesti sa faci ce iti spune partenerul sau prietenii. 

Horoscop 2015 FECIOARA

Este o zi in care ar trebui sa te feresti de luarea unor decizii importante bazate pe instinct. E posibil sa cazi in capcanele unor persoane necinstite, asa ca fereste-te de situatii care par prea bune ca sa fie reale.

Horoscop 2015 BALANTA

Chiar daca ai treaba la birou, aranjeaza lucrurile in asa fel incat sa ramana si ceva loc pentru distractie. Astazi este sufletul petrecerii si toata lumea vrea sa vorbeasca cu tine. Bucura-te de momentele tale de glorie.

Horoscop 2015 SCORPION

Te concentrezi pe rezolvarea unor probleme financiare. Mai exact, platesti niste datorii mai vechi si iti faci planul bugetar pentru perioada urmatoare. Se anunta cheltuieli importante si te poti apuca inca de pe acum de facut economii.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Esti destul de pragmatica in gandire si in actiunile pe care le faci. Iti calculezi fiecare pas pentru a iesi in castig, iar spre finalul zilei primesti o veste buna de la o ruda sau un prieten bun.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Iti ascunzi adeveratele sentimente sub chipul unei masti care afiseaza un zambet larg. Nu te simti in largul tau, insa nu vrei sa ii indispui pe cei din jurul tau cu pesimismul si tristetea ta. 

Horoscop 2015 VARSATOR

Dai dovada de empatie si esti cu sufletul alaturi de persoanele apropiate, care au nevoie de sprijin. Partenerul tau se bazeaza astazi pe un mic favor, asa ca fii pregatita sa i-l oferi. 

Horoscop 2015 PESTI

Este o zi in care vrei sa iti rezolvi toate restantele. Platesti datorii mai vechi si faci lucruri pe care le-ai amanat cu saptamanile. 

related posts

Modifică setările cookies