Horoscop zilnic 20 aprilie 2017. Berbecii pot cunoaste un viitor partener, iar Scorpionilor li se poate schimba viata


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 20 aprilie 2017.


BERBEC

Daca cineva a incercat sa te convinga pana acum ca merita sa ii dai sansa de a te scoate la o intalnire, acum s-ar putea sa te tenteze sa ii dai o sansa. Exista o sansa ca amandoi sa considerati aceasta iesire o experienta incantatoare si vei dori sa descoperi mai multe despre aceasta persoana.

TAUR

In momentul in care o persoana speciala si foarte placuta iti atrage privirea s-ar putea sa ti se para imposibil sa te faci neobservata. Din fericire, este posibil sa nu fie nevoie de prea mult efort din partea ta, incat acesta te va considera la randul lui o persoana atragatoare. Cu siguranta va fi o intalnire interesanta, poate chiar cu un viitor stralucit.

GEMENI

S-ar putea sa nu poti controla conexiunea dintre tine si o alta persoana astazi. Gandirea si logica nu isi au loc in aceasta ecuatie si nicio planificare nu ar fi putut sa te pregateasca pentru intensitatea acestei situatii. Aceasta persoana cu siguranta ori te va atrage atat de mult incat o sa-ti doresti sa nu te mai dezlipesti de ea ori te va face sa fugi.

RAC

Este ciudat cum in unele zile partenerul tau poate face anumite lucruri care trec neobservate, iar in alte zile te afecteaza profund. Vei simti nevoia sa te confrunti cu aceste emotii. Acum este momentul ideal sa clarifici toate problemele si cu siguranta lucrurile vor merge ca pe roate odata ce te vei descarca de aceste tensiuni.

LEU

Ar trebui sa faci ceva special pentru tine si partenerul tau. Creativitatea de care te bucuri in ultimele zile te indeamna la ceva nou si aventuros. Alege un loc sau o experienta nedescoperita pana acum si indrazneste sa risti. S-ar putea sa iti schimbe viata de cuplu intr-un mod total neasteptat si benefic.

FECIOARA

Daca ai sperat la o zi linistita, ea  s-ar putea sa nu iti ofere ceea ce iti doresti. Nu te agita! Este exact ceea ce trebuie. Chiar daca uneori simti nevoie de o pauza, firea ta energica nu se poate acomoda cu banalitatea, asa ca profita de toate ocaziile, indiferent de nivelul de energie pe care trebuie sa il depui. Cu siguranta te vei simti implinita si fericita.

BALANTA

Exista posibilitatea sa exagerezi in unele situatii, fara a lua in considerare anumiti factori. Incearca sa gandesti lucrurile mai profund si vei realiza ca lucrurile nu trebuie sa fie doar intr-un anume fel. O persoana apropiata te ajuta sa vezi totul mult mai clar si chiar intelegi ca ar trebui sa te relaxezi putin.

SCORPION

Ai putea fi tentata sa incerci ceva nou. Indiferent ca e vorba despre o schimbare de look sau o schimbare majora in viata ta pe care nu ai avut curajul sa o faci pana acum, azi vei fi indeamnata spre noi aventuri. Asa ca nu mai sta pe ganduri si realizeaza ceea ce ti-ai propus pana nu e prea tarziu!

SAGETATOR

Are loc o schimbare la nivel comportamental. Dar nu in rau! Simti nevoia sa te implici in cat mai multe proiecte care iti fac viata mai activa. Te-ai plictisit de monotonia pe care o traiesti in ultimul timp, asa ca incerci sa faci cat mai multe lucruri noi. Este un moment infloritor in viata ta.

CAPRICORN

Exista sansa unui nou inceput in relatia de cuplu. Impreuna cu partenerul iei decizia sa comunicati mai mult si sa va acordati mult mai mult timp unul altului. Daca hotarati sa va expuneti punctele de vedere veti asista la imbunatatirea a relatiei voastre.

VARSATOR

Atitudinea ta se indreapta spre una exuberanta, usor greu de controlat chiar si pentru tine. Simti ca o explozie de emotii e pe cale sa se produca. Astrele indica un eveniment foarte palpitant in viitorul apropiat. Nu te preocupa prea tare, lucrurile se vor aseza de la sine, iar starea ta de spirit va fi una foarte buna.

PESTI

Ai o doza puternica de romantism. Nu mai poti infatisa acea masca de duritate si cazi prada sentimentelor. Din fericire acestea nu te coplesesc. Tendinta ta de a gandi totul rational te ajuta sa iti controlezi foarte bine starea de spirit, intr-un mod extrem de benefic pentru tine si acea persoana speciala din viata ta.

related posts

Modifică setările cookies