Horoscop zilnic 20 aprilie 2018. Racii fac ceva ieşit din comun, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 20 aprilie 2018.

Tag-uri:

BERBEC

Este ziua ideală pentru a-ți face ordine în gânduri și pentru a te odihni. După o săptămână grea, în care te-ai implicat în actiivtati solicitante, urmează un weekend pentru răsfăț și liniște. Nu răspunde la telefoane sau invității, ci dedică-ți ție tot timpul.

 

TAUR

Familia îți solicită atenția, iar partenerul tău îți face o propunere neașteptată, pe care nu te gandeai vreodată că o să o primești. Astăzi ar fi bine să uiți de grijile cotidiene și să te concentrezi asupra celor dragi. 

 

GEMENI

Pui la punct pentru weekend mici călătorii sau vizite în familie. Vei petrece timpul în preajma oamenilor dragi și te vei încarcă de energie pozitivă. 

 

RAC

Ți se oferă șansă de a face ceva ieșit din comun, cu care îți vei surprinde partenerul și nu numai. O astfel de activitate este binevenită acum, după o săptămână în care odihnă nu ți-a fost cea mai bună prietenă, iar responsabilitățile te-au epuizat.

 

LEU

Ai parte de o zi în care îți tragi sufletul după câteva zile epuizante, care te-au stors de toate puterile. În plus, se anunță niște schimbări în viață ta, care îți vor facilita drumul către câteva reușite pe plan profesional, care te vor încuraja să mergi mai departe pe drumul ales.


 

FECIOARĂ

Nu eșți în cea mai bună formă, iar partenerul tău pare să calce pe urmele tale. Te gândeșți pentru weekend la o activitate care să va ajute să ieșiți din această stare și în acest sens, alegi să stabileșți o întâlnire cu câțiva membri ai familei, alături de care te simți bine în general.

 

BALANȚĂ

De-abia aştepţi să se sfârşească ziua şi să faci tot ce-ți face plăcere în mod deosebit, de la activități sportive la lectură și filme. Câteva prietene te vor invită în oraș spre seară, astfel încât vei termină ziua așa cum e mai bine, cu o petrecere.

 

SCORPION

Te bucuri de o zi în care tu ești în centrul atenției și toți ochii sunt îndreptăți către ține. Fie este vorba de o reușită pe plan profesional, fie eșți invitată la un eveniment important de familie, cert este că într-un fel sau altul atragi atenția asupra ta.
 

 

SĂGETĂTOR

Îți petreci această zi încercând să lămureșți unele situații neplăcute care au intervenit în relația cu partenerul tău și să-l convingi că sentimentele pe care susții că le ai față de el sunt reale. 

 

CAPRICORN

Dacă ești singură, astăzi ai toate șansele să te îndrăgosteșți. Dacă ești însă implicată într-o relație, ai parte de un moment în care partenerul tău te răsfață cu câteva declarații de dragoste, care te vor asigura că el este alesul inimii tale pentru toată viața.

 

VĂRSĂTOR

Afli că va avea loc o nouă schimbare în viață ta personală sau profesională și ai toate motivele să sărbătorești. Prietenele îți vor fi alături și te vor susține, indiferent cum vei alege să te bucuri de ceea ce ți se întâmplă.

 

PEȘTI

Te bucuri de viață în toate sensurile, iar cei din jurul tău nu fac decât să te felicite pentru acest lucru și să te urmeze. Ești un model pentru ceilalți și astăzi, mai mult că oricând, ți se recunoaște încă o dată influența pe care o ai asupra celorlalți.

related posts

Modifică setările cookies