Horoscop zilnic 20 decembrie 2017. Racii petrec timp in familie, vezi ce se intampla cu Scorpionii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 20 decembrie 2017.


BERBEC

Ai o stare de irascibilitate si tot ce se intampla in jurul tau te face sa devii agitata. N-ar strica deloc sa te gandesti ca te enervezi din lucruri inutile, care in orice alt moment nici macar nu ti-ar trezi vreun pic interesul.

TAUR 

Poti avea parte de reactii impulsive ale cuiva din grupul tau de prieteni si risti sa dai nastere unui adevarat conflict, pe care cei dragi nu il vor uita prea repede. Incearca sa ignori persoanele carepar sa caute cearta din orice, pentru ca o astfel de situatie va afecteaza pe toti.

GEMENI 

Apar tot felul de lucruri neprogramate, in planurile tale de astazi, asa ca ar fi bine sa nu iti faci prea mari sperante pentru aceasta zi. Nu apuci sa te bucuri de timp liber, iar seara te prinde destul de obosita si incarcata cu tot ce se intampla peste zi.

RAC

Ai o zi in care nimeni si nimic nu te poate scoate din confortul caminului tau. Chiar daca in prima parte a zilei nu prea esti inconjurata de alte alte persoane, spre seara visezi sa iei cina in familie si sa va bucurati doar de prezenta reciproca.

LEU 

Iti place sa fii tu cea care este curtata si cucerita, insa astazi iti atrage atentia o persoana noua in grupul de prieteni, care te pune pe ganduri. Te gandesti ca n-ar fi rau ca, uneori macar, sa faci tu primul pas.

FECIOARA

Ai avut cateva zile agitate, dupa care te simti destul de obosita. Asa ca astazi nu iti doresti deloc sa iti depasesti atributiile si vrei cu orice pret ca macar o parte din zi sa o acorzi odihnei.

BALANTA

Astazi vei fi pusa in ipostaza de a fi gazda. Primesti o vizita la care nu te asteptai, dar care iti face o deosebita placere, asa ca vei incerca din rasputeri sa te ridici la un nivel cat mai inalt, in calitate de gazda.

SCORPION

Astazi ai oportunitatea de a te afirma intr-un grup de persoane, fie prieteni fi colegi de serviciu. Roadele muncii tale incep sa se vada si te simti indreptatita sa iti ceri drepturile, mai mult decat oricand.

SAGETATOR

Este nevoie sa acorzi o atentie suplimentara unei persoane apropiate, care nu te place la fel de mult pe cat crezi tu sau pe cat o placi tu. Unele lucruri din atitudinea lui sau a ei iti pot da de gandit.

CAPRICORN 

Ai muncit foarte mult in ultima perioada si simti ca nimeni nu vede asta. Simti nevoia sa primesti o lauda sau macar putina atentie din partea celor pe care ii ajuti ori de cate ori au nevoie de tine.

VARSATOR

Ai o atitudine mai degraba romantica, insa in acelasi timp, responsabilitatile de la locul de munca nu iti lasa prea mult pentru viata personala.

PESTI  

N-ar fi rau deloc daca ai uncearca sa reduci nivelul de stres si sa optezi pentru activitati care te relaxeaza. Ia-ti o zi libera sau ai grija ca astazi sa nu te mai epuizezi, pentru ca poti incepe sa ai reale probleme de sanatate.

related posts

Modifică setările cookies