Horoscop zilnic 20 februarie 2018. Zi excelenta pentru Varsatori, vezi ce se intampla cu Racii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 20 februarie 2018.

Tag-uri:

BERBEC

Dai dovada de o bunavointa incredibila, iar increderea pe care o au ceilalti in tine te conduce tot mai mult catre statutul de lider. Tot astazi apar cele mai interesante posibilitati de dezvoltare.
 

TAUR

Pe de o parte vin bani, iar pe alta, intampini unele surprize sau complicatii, mai ales in privinta imprumuturilor si a investitiilor.
 

GEMENI

Azi ai o mai mare disponibilitate afectiva si simti ca ai mult de daruit. In plus, stimulezi capacitatea celuilalt de a darui, ceea ce se reflecta pozitiv in relatia cu partenerul.

RAC

Este posibil sa participi la un eveniment cu pretentii, unde ceilalti te pun intr-o lumina foarte buna, iar toata lumea te remarca si te admira.
 

LEU

Este o zi cu un potential financiar destul de mare, dar trebuie sa-ti gestionezi finantele cu deosebita grija, fiindca altfel castigul se poate pierde in doar cateva clipe. 
 

FECIOARA

Astazi nu trebuie sa cazi in capcana de a dori mult mai mult decat ai si nici sa consideri ca totul ti se cuvine si ca nu trebuie sa depui niciun efort pentru bunul mers al lucrurilor, ci sa te bucuri de ceea ce-ti ofera viata, fara sa ceri in fiecare zi tot mai mult.
 

BALANTA

Este posibil sa apara unele oportunitati deosebite in ceea ce priveste cariera ta. Fie ca este vorba de o promovare, de un premiu sau de orice alt gen de reusita care iti poate spori faima si prestigiul, cert este ca astazi esti in centrul atentiei si esti apreciata de superiorii tai.

SCORPION

Se intampla lucruri care te fac sa fii mandra de persoana iubita, poti avea o bucurie legata de partenerul tau, iar daca te afli in conjunctura potrivita, o bucurie legata de o eventuala sarcina sau de copiii tai.

SAGETATOR

O multime de mici detalii stau astazi in calea succesului tau, insa daca iti mentii calmul si puterea de concentrare, este imposibil ca lucrurile sa nu iasa asa cum ti-ai propus.
 

CAPRICORN

Moralul este la nivelul la care trebuie sa fie in mod normal, insa rezistenta fizica nu este chiar cea mai buna. Este aproape obligatoriu sa-ti schimbi stilul de viata si sa iei in calcul un regim strict si excluderea tentativelor de experiment pe propriul organism.
 

VARSATOR

Este o zi excelenta pentru colaborari, munca de echipa si proiecte de grup, dar si activitati sociale unde poti iesi in evidenta cu cateva idei inteligente. Vei fi implicata in tot ceea ce presupune interactiunea cu ceilalti si te vei face negresit remarcata.

PESTI

Sansele de reusita in tot ceea ce ti-ai propus iti surad astazi mai mult ca niciodata, iar succesul este ca si garantat pentru tine. Vei fi toata ziua in centrul atentiei si acest lucru te va multumi pe deplin.

related posts

Modifică setările cookies