Horoscop zilnic 20 ianuarie 2016. Gemenii au parte de o zi norocoasa, iar Scorpionii se confrunta cu ceva probleme


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 20 ianuarie 2016.


BERBEC

Apar niste schimbari in viata ta, mai degraba de ordin organizatoric. Fie iti redecorezi casa, fie iti muti biroul. Cert este ca esti implicata in cateva activitati fizice care te epuizeaza.

TAUR

Primesti o veste care iti va da un pic viata peste cap. Nu neaparat in sensul rau al cuvantului, insa te va scoate din rutina ta zilnica. Cel mai probabil este o veste legata de job sau o oportunitate de afaceri pe care o astepti de mult.

GEMENI

Azi poate fi ziua ta norocoasa. Daca nu la job, macar in dragoste. Ai parte de cateva ore pline de romantism si de aventura, in care te bucuri de toata atentia partenerului, care pare la fel de indragostit ca si tine.

RAC

O schimbare la locul de munca te face sa iti revizuiesti atutudinea fata de colegii tai. Este posibil sa fii avansata si atunci relatiile cu multi dintre ei se vor schimba. Ai grija sa nu te pripesti si sa iei vreo decizie radicala.

LEU

Astazi te pui in slujba celorlalti si te lasi pe tine pe ultimul loc. Esti generoasa si vrei sa ii ajuti pe cei din jur. Vei avea ocazia sa faci fapte bune, care nu vor ramane neobservate. 

FECIOARA

Astazi te simti romantica si sexy si vrei sa petreci cat mai mult timp in compania persoanei iubite. Incerci sa ii faci pe plac si sa ii pui in practica toate fanteziile. Va fi recunoscator pentru ceea ce faci pentru el.

BALANTA

Este posibil sa reiei legatura cu o veche cunostinta, care te va face sa iti pui mai multe semne de intrebare legate de viata ta. Ai tendinta de a compara viata ta cu a ei si sa tragi concluzia ca nu esti tocmai o persoana "realizata". 

SCORPION

Niste probleme mai vechi revin astazi in actualitate. O discutie in contradictoriu cu mama ta sau cu un membru apropiat la familiei iti va strica buna dispozitie. Se lasa cu cuvinte dure si chiar si cateva jigniri. 

SAGETATOR

Astazi esti extrem de nostalgica. Te gandesti mult la trecut si la niste persoane care nu mai sunt in viata ta. Aceasta retrospectiva iti face mai mult rau decat bine.

CAPRICORN

Desi nu este adepta muncii de echipa, astazi esti invitata la job sa intri intr-un colectiv nou, cu care sa lucrezi la un proiect inovator. Esti surprinsa si incantata de cat de bine te intelegi cu colegii de lucru.

VARSATOR

Visezi la cai verzi pe pereti. Mai precis la calatorii. Si nu oriunde, ci peste mari si peste tari. Vrei sa ajungi in locuri exotice, sa inveti despre culturi noi si sa cunosti oameni interesanti. Astazi incepi sa iti faci planurile pentru marea calatorie. 

PESTI

Astazi esti in centrul atentiei. Iti sunt recunoscute meritele la job si te bucuri de admiratia celor din jur. Bucura-te de momentul tau de glorie, pentru ca vei avea de tras daca vrei sa ramai la acelasi nivel si sa ai rezultate si mai bune.

related posts

Modifică setările cookies