Horoscop zilnic 20 iulie 2017. Racii au o zi excelenta la job, iar Fecioarele au sansa de a face ceva inedit


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 20 iulie 2017.


BERBEC

Ziua de astazi se concentreaza in jurul vietii tale profesionale, astfel incat intalnirile, studierea documentelor si situatiilor dificile si formularea raspunsurilor explicative sunt doar o mica parte din ceea ce trebuie sa faci azi la job.

TAUR

Naturala si sociabila, astazi ai ocazia de intri in discutii cu persoane extrem de interesante, de la care poti afla multe lucruri si care ar putea sa-ti ofere o mana de ajutor pe viitor.

GEMENI

Iti mobilizezi fortele si profiti de toata energia de astazi pentru a pune la punct toate detaliile cu privire la noul tau proiect. Te simti epuizata, insa stii ca nu poti abandona munca de pana acum si nici efortul de a te face remarcata in fata colegilor tai.

RAC

Relatiile de prietenie si parteneriatul de la locul de munca functioneaza mai bine ca oricand si iti aduce satisfactiile de care aveai nevoie pentru a-ti demonstra tie ca esti persoana pe care se pot baza toti indiferent de natura problemei.

LEU

Ai grija astazi la eventualele conflicte la care ai putea sa iei parte chiar fara sa vrei. Ai tendinta de a le lua apararea celorlalti si de a intra in cateva polemici. Incearca sa stai la distanta de astfel de situatii si sa nu actionezi impulsiv.

FECIOARA
Ti se ofera sansa de a face ceva iesit din comun, cu care iti vei surprinde partenerul si nu numai. O astfel de activitate este binevenita acum, dupa o saptamana in care odihna nu ti-a fost cea mai buna prietena, iar responsabilitatile te-au epuizat.

BALANTA

Ai parte de o zi in care iti tragi sufletul dupa cateva zile epuizante, care te-au stors de toate puterile. In plus, se anunta niste schimbari in viata ta, care iti vor facilita drumul catre cateva reusite pe plan profesional, care te vor incuraja sa mergi mai departe pe drumul ales.

SCORPION

Politetea exagerata te conduce astazi in diverse situatii care nu sunt tocmai pe placul tau. Invata sa-i refuzi uneori pe cei care iti cer ajutorul, daca solicitarile lor sunt exagerate, pentru a nu fi nevoita sa iti faci la randul tau eventuale obligatii. 

SAGETATOR

Astazi poti conta pe colaborari bune si intelegere din partea partenerilor tai de afaceri. Financiar, situatia se imbunatateste, iar contul tau sufera modificari care iti vor aduce cu siguranta zambetul pe buze.

CAPRICORN

Te bucuri de o zi in care tu esti in centrul atentiei si toti ochii sunt indreptati catre tine. Fie este vorba de o reusita pe plan profesional, fie esti invitata la un eveniment important de familie, cert este ca intr-un fel sau altul atragi atentia asupra ta

VARSATOR

Te bucuri de viata in toate sensurile, iar cei din jurul tau nu fac decat sa te felicite pentru acest lucru si sa te urmeze. Esti un model pentru ceilalti si astazi, mai mult ca oricand, ti se recunoaste inca o data influenta pe care o ai asupra celorlalti.

PESTI

Capacitatea de a gasi o solutie la toate problemele, astfel incat toata lumea sa fie multumita si impacata, te scoate astazi in evidenta. Cei din jurul tau observa faptele bune pe care le faci si te lauda pentru aceste lucruri.

related posts

Modifică setările cookies